|
|
|||
|
|||
![]()
Και αυτο που εχω εχει ρυθμιση ροης?
------------------------- Βρηκα το dolfin 15 ευρω λεω να το χτυπησω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nick1982 : 25-03-15 στις 12:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μεταχειρισμενο?πιο μοντελο?εχεις λινκ η κωδικο να το δουμε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το φως ποσο πρεπει να ειναι ανοιχτο γιαβγκαμπι και κανουν τα ψευτικα φυτα? Θερμοκρασια νερου εχω 25 τα τεστ ειναι κομπλε. Δωστε μου τα φωταβσας σας παρακαλω
------------------------- Και τι τροφη να παρω? Τρωνε φυλλα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nick1982 : 25-03-15 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
8 ωρες ο φωτισμος.τα ψευτικα φυτα δεν κανουν για κανενα ενυδρειο.μπορεις να βρεις ευκολα φυτα που θα βοηθησουν παρα πολυ στις συνθηκες του ενυδρειου σου.ισως καποιο παιδι απο εδω εχει να σου δωσει για να κανεις ξεκινημα.αληθεια τι βυθο εχεις?25 βαθμοι ειναι οκ.τα τεστ που λες οτι ειναι κομπλε?δε μπορεις να μας πεις τις μετρησεις?
γενικα να ξερεις οτι οσο πιο αναλυτικος εισαι,τοσο πιο ευκολο ειναι να λαβεις βοηθεια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νο2 και 3 μηδεν αμμωνια δεν εχω θα κανω αυριο. Εχω χαλικι τα αλιθηνα φυτα θελουν χωμα λιπασμα κ.τ.λ?
------------------------- Οταν λες τι βυθο τι εννοεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nick1982 : 25-03-15 στις 13:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το χειμωνα πιο κρυο νερο τα guppy (23C), και το καλοκαιρι μεχρι 28C.
Το φιλτρο σου δεν εχει ρυθμιση ροης. Αληθινα ευκολα φυτα βαλε. Δεν θελουν τιποτα. Μονο να ειναι μεσα στο νερο και λιγο φως. Πρωτα θα στρωσει το ενυδρειο και μετα ψαρια. Ολα μηδεν δεν σημαινει στρωμενο ενυδρειο. Μπορει να ειναι τελειως αστρωτο και μολις βαζλεις ψαρια να αρσουν οι αμμωνιας κλπ. Βαζε ψαροτροφη σε αποχη στην επιφανεια του νερου (ειναι σαν να εχεις βαλει ψαρια) κι αν δεν δεις αμμωνια (ΝΗ3/4) και νιτρωδη (ΝΟ2), τοτε ΟΚ.
|
||||
|
||||
![]()
βυθο εννοω χαλικι η αμμο..μια χαρα θα εισαι και με το χαλικι.τα ευκολα φυτα δεν θελουν κατι παραπανω.ισως καμια ταμπλετα διπλα στις ριζες.
πρεπει να εχεις no2=0 no3>0 και φυσικα 0 αμμωνια. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω βαλει απο χτες ψαροτροφη delta που μου το ειπες
------------------------- Τα ειδα φιλε τα ευκολα φυτα. Θα παω να παρω αυριο. Θα πρεπει να βγαλω το νερο για να τα βαλω ? ------------------------- Μηδεν ειναι ολα τυρινθος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nick1982 : 25-03-15 στις 14:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
και με γεματο ενυδρειο μια χαρα θα τα βαλεις τα φυτα.αρκει να μην ειναι ξεχυλισμενο γιατι τοτε σιγουρα θα τα κανεις χαλια..
αφου ολα ειναι 0 συνεχιζεις με τροφη οπως σου ειπε ο Δελτα.οταν στρωσει θα μετρας ολα 0 εκτος απο τα νιτρικα που θα ειναι λιγο παραπανω. |
|
|||
|
|||
![]()
Dolfin protein skimer 500L tyrinthos. Στο σουπερ μαρκετ στο κηφισο στα μεταχειρισμενα. Αλλα μαλλον δεν κανει για μενα γιατι δεν θα κλεινει το καπακι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sos ενιδρειο 60 lt ειμαι αρχαριος θελω βοηθεια | stefoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 21-01-09 07:50 |
ερωτηση ειμαι αρχαριος μετρησεις sos | teo7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-10-08 12:27 |
Εγω ειμαι ο ΑΡΧΑΡΙΟΣ βοηθηστε με!!!!! | johnpecn` | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-08-08 02:26 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το guppy μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 8 | 22-04-07 22:16 |
Πως μπορω να καταλαβω αν το molly μου ειναι εγκυος??? ΑΡΧΑΡΙΟΣ | ob-la-di | Ζωοτόκα | 1 | 22-04-07 14:44 |