|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΛΑ ειναι όμορφα!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ φίλε μου και ελπίζω να πάνε ολα προς το καλύτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τα πατε (και οι 2) !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή το σχόλιο το έγραψα στα βιαστικά, να προσθέσω πως το συγκεκριμενο ενυδρείο ειναι αυτό που θα χαρακτήριζα, λιτό, ομορφο, χωρίς παραπανησια πραγματα και χωρίς κάτι να του λειπει
Και πάλι μπράβο σου για την εξέλιξη του |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχοντας!!Και πολύ ομορφα στημενο!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. η αλήθεια είναι ότι αν δεν έτρωγα τόσες ώρες διάβασμα εδώ θα ξεκινούσα πολύ ποιο χάλια και με χειρότερα αποτελέσματα (το μόνο σίγουρο). αυτό που με χαροποιεί περισότερο είναι ότι και με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου (3,5 χρονών) καθόμαστε και χαζεύουμε τον nemo (έτσι τον βάπτισαν τα μικρά) με τις ώρες ,και με τον μεγενθυντικό φακό ψάχνουμε τα αυγά από τα σαλιγκάρια
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι
![]() να τον χαιρεστε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ένα ακόμα μικρό update του ενυδρείου μου μιάς και εδώ και λίγο καιρό μπήκαν στην παρέα 10 μικροί αρλεκίνοι.. επιμέναν τα μικρά αλλά και μεγάλα μέλη της οικογένειας να βάλουμε κι άλλα ψαράκια και τελικά υπέκυψα. στο νερό πλέον γίνετε μαλάκομα με τύρφη και το gh ειναι 9 το kh 8 αλλά το ph ακομα να πέσει, ειναι γύρο στο 7,6-7,8. ελπίζω σύντομα να πέρνει τον κατήφορο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ελπίζω να σας αρέσει και σχόλια εννοείτε δεκτά. υγ. το ξέρω πως το ενυδρείο μου είναι λίγο μικρό για τους αρλεκίνους αλλά αν όλα πάνε καλά σύντομα θα είναι όλοι μαζί σε ποιό άνετο χώρο. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο τοχεις κανει
![]() για το ph εχεις ακομα δρομο.(μαυτες τις σκληροτητες ![]() μην περιμενεις να δεις μειωση αν δεν πεσει η kh απο 7 και κατω. σιγα σιγα ομως,μη βιαζεσαι.θα γινει κιαυτο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή του πρώτου δισκοενυδρείου ! | jonedessa | Δίσκοι | 5 | 18-07-12 15:45 |
help για αγορα πρώτου ενυδρειου | dinos99 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 14-08-07 23:33 |
Πρώτος χρόνος | hejo | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-06-05 12:45 |
Ο πρώτος μου μονομάχος. | galant | Bettas | 2 | 28-09-04 13:46 |