|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
η τάπα μπένει στο πλάι τις κεφαλής, να το προσέξεις να μην φύγει γιατί θα πλυμηρισεις,σου το λέω γιατί την πάτησα εγώ.αν δεις στο βίντεο που έχεις, στα 23δευτερολεπτα,εχει μια τρύπα στα πλαγια,εκει μπενει
|
||||
|
||||
![]()
πλυμμηρισα αρκετες φορες χαχαχαχαα πανω στις δοκιμες να δω που εμπαινε....εχεις το ιδιο φιλτρο?
|
|||
|
|||
![]()
.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις, έχω καλέσει σε κάποια καταστήματα για την τάπα αλλά πουθενά ετοιμοπαραδοτη, κάποιος που να γνωρίζει που μπορεί να το βρω άμεσα μιας και το φίλτρο είναι εκτός ?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να βρεις εύκολα ετοιμοπαράδοτο γιατί το φίλτρο είναι καταργημένο αλλά πάρε ένα τηλ. στην αντιπροσωπεία μήπως έχουν http://petline-vet.gr/index.php?opti...d=15&Itemid=62
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ και πάλι για τις άμεσες απαντήσεις, το εχω βρει το υλικό αλλά το θέμα είναι ο χρόνος και όχι το κόστος, κλεοβουλε θα πάρω τηλέφωνο και αν δεν παραγγελία από ebay Αγγλία και παράδοση 4 μέρες
------------------------- Κλεόβουλε ![]() ![]() ![]()
Για να φτάσεις στο φως, πρέπει όχι να αποφεύγεις το σκοτάδι, αλλά να περνάς από μέσα του Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nkmyrtos : 24-02-15 στις 14:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με EHEIM αντλία! | Malawi Lover | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 40 | 28-09-12 20:36 |
eheim 2073 πρόβλημα | grila | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-11-10 21:39 |
πρόβλημα με φίλτρο eheim | maria1983 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 11-01-10 22:46 |
Πρόβλημα με EHEIM. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 31-12-08 09:29 |
Πρόβλημα με co2 της EHEIM | Αλεξης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-11-05 23:28 |