|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
kiriaki χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, θεωρώ πως δεν μπορείς να βάλεις Οtocinclus γιατί πρέπει να βάλεις τουλάχιστον 6 και είναι μικρό το ενυδρείο σου
![]() http://www.seriouslyfish.com/species...s-macrospilus/ Behaviour and Compatibility Very shy and retiring, to the point that it will be out-competed for food by more vigorous species. It’s best kept with small, peaceful characins, dwarf cichlids such as Apistogramma and smaller Corydoras. Like others in the genus, it prefers the company of conspecifics and you should aim for a group of at least 6.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ο δικος μου κοπος | aquahobby | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 01-04-11 12:11 |
Παρουσιαση και του δικου μου ενυδρειου... | achisael | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 31-03-10 16:33 |
ΖΙΚΟΣ Ο ΜΠΑΓΚΑΛΟΓΑΤΟΣ | chris129 | Bettas | 27 | 20-02-09 00:20 |
ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΜΕΝΟΥ | CHRIS4204 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 13 | 26-07-07 11:10 |