|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να είναι μύκητας, και οι μύκητες συνήθως αναπτύσσονται πιο εύκολα στις χαμηλότερες θερμοκρασίες , όχι ότι δεν αναπτύσσονται και σε ψηλότερες, και ίσως για αυτό να εμφανίστηκε. Για βάλε 2-3 ξυλάκια κανέλας στο ενυδρείο, ΟΧΙ ΤΡΙΜΜΕΝΗ, ολόκληρα ξυλάκια
|
||||
|
||||
![]()
τι να πω. το ότι είναι λαβυρινθοψαρο και αναπνέει ατμοσφαιρικό αερα ισως το επηρεαζει η τεχνικη ανοδος της θερμοκρασιας στο ενυδρειο.
περιμενω να ζεστάνει ο καιρός να δω πως θα εξελιχθει. κανελα εχω και γω στο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Υπαρχει περιπτωση να το επηρεαζει η προσθηκη excel σε σχεση με την οξυγονωση του νερου? Το φιλτρο το εχω και δουλευει πολυ χαμηλα και εχει μικρη αναταραξη επιφανειας! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το excel αν είναι στη δοσολογία που λέει ο κατασκευαστής δεν έχει πρόβλημα και ουτε επηεράζεται απο την ανατάραξη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμα δεν βρω κανελα κευλανης που προτεινετε απ'οτι εψαξα,να παω σε cassia? |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε και cassia
|
||||
|
||||
![]()
Καλα νεα,μετα απο 4 μερες θεραπεια με μελαφιξ και προσθηκη κανελας σημερα εξαφανιστηκε τελειως το σπυρακι!
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν εξαφανιστηκε σταδιακα,απλα εκει που χθες το εβλεπα οτι σαν να μεγαλωνει ελαχιστα,σημερα δεν υπηρχε καθολου..Σαν να αποκοληθηκε απο το δερμα του! Τωρα τι μπορει να ειναι,δεν ξερω.. Ευχαριστω ολους! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bacterial Bloom - Θολό νερό. Τι είναι? Τι το προκαλεί? Είναι επικίνδυνο? | Γιώργος Κ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 31-05-17 19:50 |
Θολούρα (Είναι ή δεν είναι bacterial Bloom) | skaliman | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 31-07-12 16:04 |
τι είναι? | saxlina | Malawi | 19 | 25-04-12 21:26 |
Τι είναι ? | HoG | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 20-05-08 12:13 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |