|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Αφου είναι σαρκοβόρα μπορείς να βάλεις γαρίδες , όπως σου είπε ο Γιάννης, με το κέλυφος, μπορείς να βάλεις και γάβρο , φιλετακια, και αν τρώνε και λαχανικά μπορείς να βάλεις σπανάκι , καρότο , καμια σκελίδα σκορδο , και με ζελατίνη εισαι μια χαρά
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου |
#2
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
ειδα το βιντεο. (χωρις ηχο ειμαι δουλεια) καλα ο τυπος εχει στο ενυδρειο οτι υπαρχει στο θαλασσιο βασιλειο. Ερωτησεις: που βρισκω σκόνη σπιρουλινας? που βρισκω σκονη ζελατινης? οι γαριδες δεν μπορουν να ειναι κατεψυγμενες? το αποτελεσμα το βλεπω ελαστικό. Αφου κοπει σε τετραγωνακια (μεριδες) μπαινει στην καταψυξη παλι? |
#3
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.bioshop.gr/spiroulina-skoni.html http://www.sensities.com/product_det...jrUBoCZB_w_wcB και αλλου αν ψαξεις και ζελατινες σε φύλλα στα σουπερ μαρκετ, αυτη που βαζουν στα παγωτα και στα γλυκά http://www.yiannislucacos.gr/tip/258...s#.VMIuuyzLIWc Ναι ελατσικό είναι, μετα μπορείς και να το βάλεις στη καταψυξη για να αντεξει πιο πολυ καιρό. Οι γαριδες κατεψυγμενες, αλλά για να τις ξεπαγώνεις και να τις ξανακαταψύξεις , ίσως ενα ζεμάτισμα δεν θα ήταν άσχημο, όχι να βρασουν , για λίγα λεπτα σε βραστό νερό. Δεν είναι καλό τα τρόφιμα να τα ξεπαγώνουμε και να τα ξαναπαγώνουμε πάλι
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου |
#4
|
||||
|
||||
![]()
το γνωριζω αυτο αλλα ρωταω γιατι τον αρακα θα τον παρω κατεψυγμενο αναγκαστικα
τα φυλλα ζελατινης ομως ποσα θα βάλω? γιατι στο βιντεο δειχνει 1 κουταλια σουπας |
#5
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κοίτα, τη 1η φορά είχα βάλει 4 φύλλα ζελατίνας και διαλυότανε λίγο στο νερό η τροφή, τώρα έβαλα 7-8, είναι πολύ καλύτερα, και για να λιώσεις τα φύλλα όσο πιο λίγο νερό μπορείς, αν το λιώσεις με 4-5 κουταλιές της σούπας θα είναι ακόμα καλύτερα, θα γίνει πιο σφιχτό, επίσης όσο μπορείς να τα στραγγίξεις τα υλικά, αλλά αν είναι και τελείως στραγγισμένα δεν θα τα λιώνει το μπλέντερ
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου |
#6
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω Τακη!
|
#7
|
||||
|
||||
![]()
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|