|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φοβερή ιστορία Tricky ![]() (Tricky=massive attack ?)
|
||||
|
||||
![]()
ωραία.....αφού στοιχίζει μόνο 15ευρώ αξίζει τον κόπο.....
Κατα την γνώμη μου το δύσκολο είναι να φτιάξεις το καπάκι αλλιώς τα τζάμια κουτσά στραβά από εδώ από εκεί τα καταφέρνεις και τα κολάς.
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Eτσι ειναι το πιο δυσκολο ειναι να φτιαξεις το καπακι.
Εγω εχω κανει 5 ενυδρεια και σε καθενα κανω και διαφορετικο καπακι, επειδη καθε φορα μου ερχεται και μια πιο καλη ιδεα, η πιο πρακτικη, η πιο ευκολο να βρω τα υλικα που θα χρειαστουν. Γενικα αν για καθε γυαλα ακολουθω παντα τους ιδιους κανονες στο καπακι παντα αυτοσχεδιαζω!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ασχετα τα παραπανω ![]() οσο αφορα τα ενυδρεια που φτιαξαμε θα δουμε την Τεταρτη (θελει αληθεια 3 μερες να στεγνωσει ?).Αν κολλησουν , το ενα θα γινει καραντινα / νοσοκομειο και το αλλο γενηστρα ...για αυτο το λογο εχω παραγγειλει ενα eheim liberty . Το επομενο βημα (μολις ηρεμησω )θα ειναι ενα ενυδρειο με πλατη-φιλτρο ...θα εχει χωρο για πολλα βιολογικα υλικα , για skimmer (αεραντλιας) και κυκλοφορητη/θερμαντηρα ... : ο χωρος για νερο θα ειναι 40χ30χ40 (καθαρος )και πισω του θα εκτεινεται ενας χωρος 40χ10χ40 χωρισμενος καθετα σε διαμερισματα που θα μπαινει ο εξοπλισμος που ειπα...το νερο θα μπαινει στην πλατη-φιλτρο απο κατω δεξια (μεσω strain) και θα καταληγει κατω αριστερα οπου θα εχει κοτσαριστει ο κυκλοφορητης σε ετερο strain.Κατι δηλαδη σαν εσωτ. φιλτρο που ομως δεν θα φαινεται και επιπλεον θα εχει χωρο για σκιμμερ... υπαρχει καποιος που μπορει να μου πει θετικα με τη χρωμα μπορω να βαψω την ενδιαμεση πλατη ωστε να μην φαινεται το φιλτρο? να μου πεις τα βρηκα μπαστουνια με το απλο τανκ ...αλλα δεν πειραζει ...τωρα ειναι που πρεπει να συνεχισω Βασιλης |
|
||||
|
||||
![]()
Μη το βαψεις, βαλε ενα μαυρο πλεξιγκλας, κοστιζει λιγο παραπανω αλλα ειναι ευκολοδουλευτο και δινει ωραιο αισθητικο αποτελεσμα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 26-01-10 22:21 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
φωτιστικο για νεο ενυδρειο με ΔΙΣΚΟΥΣ | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-12-02 04:14 |