|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι λογικο να μη φτανουν οι θερμοστατες αυτες τις μερες. Το ιδιο συμβαινει και σε εμενα (μιας και ειμαστε και οι δυο Θεσσαλονικη), με αποτελεσμα να καρφωσω και δευτερο θερμαντικο σωμα στον controller σε ενα ενυδρειο μου.
Η λυση ειναι controller ως πρωτο βημα και αν θελεις να το πας παρακατω, μονωση (οπως περιγραφεται παραπανω) για να περιορισεις την απωλεια θερμοτητας.
|
|||
|
|||
![]()
Εγω θα σου.προτηνα να ξικινησης με τον ελενχο.του.θερμαντηρα.
Εαν δουλευει σωστα αν εχει διαροη και αν δεν αποδηδει αναλογα! Δευτερων απολειες θερμοκρασιες του ενυδρειου. Το dow ειναι πολυ καλη λυση και σιγουρα αμα βαλεις σε ολες της πλευρες θα δεις μεγαλες διαφορες... Φυσικα οταν γιρησης ωγαζεις το dowαπο τα σημεια.που βλεπες το ενυδρειο. Τρητων ενας τιτανιου κατα πρωσοπικη μου αποψη ειναι.πολυ καλυτερος και σε οικονομια και σε αποδοση. Ανεβαζει περισσοτερη θερμοκρασια και αυτο βοηθαει πολυ! Επισις δεν καιγεται? |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ παντως που ξεκίνησα το δικό μου ενυδρείο προχθές με το sump στο μπαλκόνι ,είμαι αυτή την στιγμή στους 26 βαθμούς με ένα 300w μέσα στο ενυδρείο 300lt και ένα 150w στο sump 100lt .
|
|
||||
|
||||
![]()
Προφανως δουλευεις στη ΔΕΗ και εχεις φτηνο ρευμα ε?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όχι απλα το sump είναι σε ένα κουβούκλιο από νταου και κυκλοφορεί κι αέρας από το σπίτι στο κουβούκλιο αυτό ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοτε ως προς τι η παραπληροφορηση οτι εχεις sump στο μπαλκονι και οτι αυτος ειναι ενας εφικτος τροπος θερμανσης?
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλά ήθελα να ενισχύσω την δικιά σου τοποθέτηση ότι με το νταου γίνεται πολύ καλή δουλειά γιατί το είδα να συμβαίνει στην δικιά μου κατασκευή όπου η θερμοκρασία διατηρείται σε καλά επίπεδα με 2 σχετικά μικρούς θερμοστάτες.
Από κει και πέρα η λέξη παραπληροφόρηση που χρησιμοποιείς είναι λίγο άκομψη .. δεν βρίσκεις ? |
![]() |
Tags |
Απώλεια θερμοκρασίας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυξηση θερμοκρασιας | asteris_veria | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 02-04-14 23:58 |
Ιδεες για τοποθετιση ακομα μια λαμπας για αυξηση των Watt | Krisos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 13-06-09 08:01 |
Μονωση ηλεκτρονικού θερμόμετρου | D_S | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 19-11-05 08:12 |
Αυξηση θερμοκρασιας....να ανυσηχώ???? | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 11-05-05 08:39 |
απωλεια | ksaderfos | Malawi | 2 | 08-11-04 01:33 |