|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν σημαινει κατι δηλαδη. το που αποφασιζουν τα ψαρια να σταθουν και να περασουν την ωρα τους (και για ποιο λογο)θα το μαθουμε αν παμε ταξιδι να δουμε απο κοντα ![]() εκτος αυτου,-συνηθως-βαθος σημαινει και μεγαλυτερη ροη. και εκτος αυτου ακομα,σε ενα ενυδρειο ειναι περιορισμενος ο χωρος. απλα διαλαγεις ενα σημειο του βιοτοπου και τον αντιγραφεις οσο μπορεις καλυτερα. εμενα μια χαρα μου φαινονται ολα ![]() ------------------------- μην ξεχασεις να ειναι στρογγυλεμενες ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 16-12-14 στις 16:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι αηδία είναι αυτή ρε μεγάλε... άντε σπάστο!!!!!
![]() ΕΥΓΕ Γιώργο... καλογέμιστο.- ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις... θα ανεβάσω σύντομα φωτογραφίες από το σπάσιμο του
![]() ![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εχω καιρο να γραψω,για δικους μου λόγους αλλα με εκανες να σπασω το "εμπαργκο",....μου αρεσει πολύ και εχει πολύ μελλον με τα φυτα που θα μπουν και τις οποιες αλγες αποκτησεις.Θα γινει φανταστικο.
Το αρνητικο σχόλιο που δεν αντεχω να μην κάνω είναι για τον αργυλο που φαινεται σαν κάτι αφυσικο και τεχνητο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φωτιστικό δουλεύει περίπου 12 ώρες την ημέρα και "χτυπάει" τις πέτρες μόνο ώστε να δημιουργηθούν άλγες. Όσο για τον άργυλο έχω απαντήσει και σε προηγούμενα ποστ μου. Είτε θα καλυφτεί με φυτά που θα μπουν εκτός / εντός ενυδρείου ή με αυτοκόλλητο. Σ' ευχαριστώ πολύ ![]() ![]() ------------------------- Μερικές φωτογραφίες ακόμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Σε όλες έχω βγει με κατεβασμένο το κεφάλι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη no_name : 17-12-14 στις 22:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι θα πουνε οι κριτες του διαγωνισμου(οταν με το καλο παρεις μερος)αλλα ειναι κουκλι
![]() κατι "παρομοιο" η εστω με αυτη τη λογικη,ειχα προσπαθησει να κανω οταν ειχα κανει το δευτερο στησιμο στα μαχατσαι.εκεινο το πρωτο ψαρι που εχασα.... φωτο εδω και εδω τα πλαινα κομματια που ειναι πιο ψηλα,εχουν dow απο κατω. οπως ειχες κανει κιεσυ george στο μεγαλο αν θυμαμαι καλα. αλλα πλεον το εχεις προχωρησει πολυ το θεμα κιεχεις αρχισει και με βαζεις στην πριζα ![]() εχω κιενα τσουβαλι υλικα που ειχα μαζεψει στο λουσιο,και εχω αρχισει να το σκεφτομαι για γυαλα χωρις ψαρια... αν μου τη δωσει καμια μερα και παρω γυαλα,θαρθεις αποδω να κερασω καφε και να το στησουμε μαζι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 Λιτρα με White Cloud Mountain Minnows - Tanichthys albonubes | suiveam | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 25 | 21-04-15 12:13 |
ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ ΤΡΩΕΙ WHITE CLOUD MOUNTAIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 5 | 06-03-14 02:11 |
Και ξαφνικα... μικρα white cloud minnows!!!! | sarpijk | ¶λλα ψάρια Ασίας | 18 | 07-06-13 12:56 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |