|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μαύρες είναι πιο ασφαλής αλλά αυτές που πήρες είναι για λάστιχο 12/16, υπάρχουν και για 16/22 , εχω δει στο Leroy Merlin (αν δεν κάνω λάθος)
|
||||
|
||||
![]()
Τις μαυρες γωνιες τις ασφαλιζεις με
σφικτήρα λάστιχου (κολάρο) http://www.electromart.gr/images/sfi.jpg
Φυσικα παιρνεις γωνιες καταλληλες για το λαστιχο σου. Να μπαινουν με ζορι. Και βαζεις και το κολαρο για ακομα μεγαλυτερη ασφαλεια.
|
||||
|
||||
![]()
πιο ψυκτικό έχεις ; εγώ το δουλεύω με μια eheim compact +1000 και δεν κάνει θόρυβο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
fluval 206 - θόρυβος | greeknick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 15-08-14 19:45 |
Θόρυβος από skimmer | g4x4 | Φίλτρανση | 17 | 25-03-14 19:01 |
skimmer και θόρυβος | j.p. | Φίλτρανση | 8 | 24-09-12 10:56 |
θόρυβος | GIAN_NIKOLA | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-12-08 20:27 |
θόρυβος σε φίλτρο. | KOKOBAS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 26-05-08 18:11 |