|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και τα δύο ψάρια εκ πρώτης φαίνονται μία χαρά. Προσωπικά πιστεύω ότι παραασχολείσαι και είσαι αγχωμένος (είναι βέβαια είναι λογικό αφού είσαι αρχάριος). Κάποια συμβουλή δεν σου δίνω αφού πάλι θα με klazeis.
Θα σου φέρω άλλο παράδειγμα για το πως συμπεριφέρομαι εγώ στα ψάρια μου: Χθες είδα ένα μεγάλο πολύ ωραία αρσενικό που έχω να του λείπουν στο μέτωπο του κάποια λέπια και να φαίνεται μία πολύ μικρή πληγή. Τί έκανα??? ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Το ψάρι μάλλον κάποια στιγμή φοβήθηκε και έκανε απότομες κινήσεις μέσα στο ενυδρείο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Αν το νερό είναι ΟΚ και αν τρέφεται το ψάρι σωστά θα επανέλθει πλήρως σε 2-3 ημέρες. Θεόφιλος |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Δισκος με finrot | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 08-04-05 23:56 |
ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ΔΙΣΚΟΥ. | targas21 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-02-05 23:52 |
Ο δισκος μου δεν τρωει..... | MaGiC | Δίσκοι | 19 | 07-08-04 14:37 |