|
|
||||
|
||||
![]()
Η ανεμώνη με μια φορά την εβδομάδα, κατεψυγμένο ψάρι ή γαρίδες είναι εντάξει?
Τι ποσότητα χρειάζεται? Σημερα την ταισα μιση κατεψυγμένη γαρίδα (απ τις μικρές) και δεν αφησε τπτ!! |
|
||||
|
||||
![]()
Στο τι θα της δώσεις δεν μπορώ να σου πω, γιατί είναι λίγο προσωπικό θέμα αν θα δώσεις ψάρι η γαρίδα απο τις θάλασσες μας. Αν πάλι θες να δώσεις, ναι, με 1 φορά την βδομάδα είσαι οκ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι εννοεις προσωπικο το θεμα? Αυτο που ταισα ηταν κατεψυγμένη γαρίδα του εμπορίου (ουτε καν ειδα χωρα προέλευσης) Εχω κάποιες αλλες επιλογές στη διατροφή της? (εκτός πχ από γαρίδες) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο θέμα του τι θα δώσεις είναι δικό σου θέμα. Δεν μπορώ να σου πω δώσε της ή όχι και αυτό γιατί αυτοί οι οργανισμοί μπορεί να κουβαλάνε οτιδήποτε. Εγώ π.χ. έχω δώσει στα δικά μου κοράλια, αλλά όχι εκ του ασφαλούς. |
|
||||
|
||||
![]()
Ερωτιξεων συνέχεια
![]() Από τη στιγμή που μπηκε στο ενυδρειο η ανεμωνη, αρχισε να πεφτει ξυλο ανάμεσα στα κλοουνακια, ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή συγκατοικούσαν μια χαρά ![]() Λέτε να στρώσει ή στράβωσε η κατάσταση μόνιμα???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έπεσε παντόφλα
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω τι εφταιξε κι αν επαιξε ρολο η ανεμωνη
Εδώ και μερικές μερες, πεφτει αρκετο ξυλο...και δεν ξερω πως θα εξελιχθεί Μιλουσα με εναν φιλο και μου ειπε πως αν δεν στρωσει το πραγμα σε μερικες μερες, τοτε ο ενας κλοουν πρεπει να βγει και να "δοκιμασω" να βαλω αλλον Επίσης μου ειπε να βαλω στο ενυδρειο μερικα αδεια κοχυλια, για τον ερημίτη Ξερει κανείς που μπορεί να βρω? Δεν ξερω αν κανουν τα απλα κοχυλια που βάζουν οι Αφρικάνοι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |