|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
αν εχει ησυχία δεν χρειαζεται να σκυψεις απο επανω για να το ακουσεις,κανει ακριβως τον ηχο που βγαζει οταν αφριζει ενα ασβεστολιθικο χαλικι,η ακομα καλυτερα οπως κανει η κοκα κολα οταν την αδειαζεις στο ποτηρι μεχρι να πεσει ο αφρος της!δυστυχως δεν μπορω να κανω το τεστ γιατι το χαλικι εχω βαλει αλλον να το παρει για εμενα (γιατι εγω βρισκομαι στην λημνο)και εκανε αυτος το τεστ,και οπως καταλαβαινεις ειναι διαδικασια να τον στειλω να μου παρει 4 σακια,να μου τα στειλει και να μου βγει μουφα... οποτε θελω κατι στα σιγουρα!γιαυτο αν μπορει καποιος φιλος να βγαλει μια κουταλιτσα απο το δικο του ενυδρειο που δεν του εχει επηρρεασει σκληροτητες κλπ να κανει το τεστ και να παρατηρησει αν και η δικια του βγαζει ηχο θα ημουν πραγματικα ευγνώμων
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα?? | philorian | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 11 | 19-04-13 09:04 |
Υποστρωμα | kospets | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-10-09 06:21 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |