|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τα ελεγα εγω....
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον εγω για φαγητο δεν μπορω γιατι δουλευω νυχτοκαματο αλλα για τον καφε θα ειμαι εκει. Στο κοσμοπολις εχει ανετο παρκιγκ και 2 καφε με χαμηλη μουσικη για να μιλαμε ανετα. Ενα ειναι το Flo και το αλλο ειναι το stadioum. προτεινω το stadioum γιατι στο Flo δεν καπνιζουν.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια στο stadium. Αλλα πως θα σας γνωρισω? Δεν ξερω κανενα απο εσας. Πρωτη φορα ερχομαι.
|
|
||||
|
||||
![]()
προτείνω να έχετε όλοι από ένα ψάρι στο πέτο!
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
σημερα μπηκα..
![]() στις 6 λοιπον στο κοσμοπολις....οπου δειτε μια παρεα στην κοσμαααααρα της..αυτην ψαχνετε!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεσα ενταξη θα ειμαστε κατα τις 6 εμεις ζευγαρι θα ερθουμε, σας φερνω και λιγο κερατοφυλο μιας και γαριδες δεν ζητησε κανεις.
------------------------- Κανονισε για κανενα κρασακι εσυ στην Δραμα και να δεις για ποτε ερχομαστε, δεν χρειαζετε να εχουμε ψαρι στο πετο μυριζομαστε.
www.ippocampos.com.gr Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ippomas : 12-03-11 στις 13:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ουφ!!! αντε να χωνεψεις τοσο φαι τετοια ωρα..
![]() ωραια περασαμε, να το επαναλαβουμε.. ![]() παιδια χαρηκα για τη γνωριμια! ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο το στομα μου το πηρες Μιχαλη!
![]() ![]() Πανο....ΞΕΚΙΝΑ. |
|
||||
|
||||
![]()
χμ...χμ...
μαλλον μια σουρωτη θα κανει καλυτερη δουλεια...μη με μαζευει και το ΕΚΑΒ απο τους δρομους! ![]() καλα να περασετε αυριο και καλη τυχη με το φλουρι! ![]() ολγα παρ'τους τα σωβρακα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Θα τους τα παρω Πανο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα. Χαρηκα για την γνωρημια παιδια ελπιζω συντομα να ξαναμαζευτουμε ακομα περισοτεροι. Ευχαριστω τον κωστα για τα κλαδεματα. Επιτελους αλαξε λιγο οψη το ενυδρείο.
Αντε με το καλο να το ξανακανουμε |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ηρθε η ωρα να πιουμε κανα καφεδακι???αν και λιγο αργα θα μπορουσαμε να κανονισουμε κατι για κυριακη!!!!τι λετε???
|
||||
|
||||
![]()
Την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 14:00 θα είμαι εκεί, και την Κυριακή 3 Ιουλίου μετά τις 18:00 θα είμαι πάλι εκεί! ...λέω τώρα εγώ!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
χμμμμ λες για την αλλη κυριακη!!!ας πουνε κι αλλοι αν δεν εχουν προβλημα γιατι εγω θα ξερω την παρασκευη αν θα μπορω την κυριακη!!!
Υ.Γ. δεν βλεπω κινηση....!!!
|
||||
|
||||
![]()
.........αν έρθει ο Στρατηγός το κανονίζουμε............
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θα τον παρω απο το χερακι και θα τον φερω! αρκει να μαζευτουμε!
|
||||
|
||||
![]()
Καλοκαίρι ... που διάθεση για συναντήσεις; όλοι στις θάλασσες τρέχουν!
Εγώ πάντως θα είμαι εκεί τις μέρες και ώρες που είπα. Δεν είμαι και ... στρατηγός (ταβανόπροκα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() προς αποφυγή παρεξηγήσεων, να ξέρετε ότι αστειεύομαι και δεν παρεξηγήθηκα, ούτε πήρα τοις μετρητοίς το ".........αν έρθει ο Στρατηγός το κανονίζουμε............" ! ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ασε, ξεχασε τον τωρα τον Στρατηγο....!τωρα τελειωνει το καινουργιο!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να μαστε πάλι!!!!!!!
Τι λέτε για καφεδάκι άκρως ενυδρειακό; Για να δω συμμετοχές για να δούμε που και πότε θα βρεθούμε!!! Έρχεται ο Σάκης ... μην τον αφήσουμε παραπονεμένο!!!
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα ειμαστε ετοιμοι για καφεδαρα βλεπω!!! οποτε θελετε εκτος απο κυριακη που παω σαλονικα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σιγά σιγά!!!!!! Ένας ένας!!!!!! μην συνωστίζεστε!!!!
έχουμε και λέμε! Sakis Papadopoulos kalts.greg. κι εγώ αυτοπροσώπως! τον καφέ θα τον ψήσουμε σε καζάνι!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ειμαι ορεστιαδα και δεν εχω προβλημα να ερθω αν γινει!αρκει να μην εχω μαθηματα και να μην δουλευω!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για πες πρώτα την πρόταση, σε ποιό μέρος συνάντηση και ποιά μέρα λέτε? (πριν κάνω αντιπρόταση για Σουφλί ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κλεοβουλε ωραια φωτο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες με την λουσι λεγαμε για δευτερα απογευμα στο στην δραμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω χλωμό το κόβω να μπορέσω να έρθω. Καλά να περάσετε
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν μπορούμε να το αναβάλουμε για μια δυο μέρες ... Σάκη τι λες;
Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη μέρα;
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Δυτικής Κρήτης | imichal | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 156 | 22-05-12 16:15 |
Τακτικές Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 97 | 14-10-06 01:53 |