|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν έχετε το θεό σας εσείς
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα Τακη κ καλη εβδομαδα σε ολους παιδια!
Αν κανεις κουβουκλιο σε μορφη τηλεφωνικου θαλαμου απο πλεξυ θα σου κανω δωρο μια μπλουζα του σουπερμαν καθως κ δυο ανεμιστηράκια 6" , ενα για εισαγωγη κ ενα για εξαγωγη! σε βλεπω κ για δευτερο κοντρολερ, τουλαχιστον αν σε πεταξουν εξω αποτο σπιτι θα εχεις καπου να μεινεις.. ειπα στην γυναικα για λιμνη κ μου ειπε "χωριζουμε" γιατι δεν το σκεφτηκα νωρίτερα??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μπα, λόγια , τα ίδια μου έλεγε και εμένα για αυτό το ενυδρείο, δυστυχώς δεν με χώρισε , που θα βρει άλλον $%^%$#@
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
γαμο δεν θελαμε? μας τα ειπαν, δεν μας τα ειπαν? γιατί , οταν πρωτοαρχίσαμε με τα ψαρια δεν μας τα λεγανε οτι ειναι μπελας κ τρέξιμο? ετσι τωρα , παρε κουβαδες κ αλλαζε νερά για νιτρικα! η μεγάλη διαφορά της γυναίκας με τα ψάρια , ειναι οτι αυτά χαίρονται οταν σε βλεπουν!!! ![]() κουνάνε συνέχεια την ουρά τους!!! ![]() αν σε δει η γυναικα με ενα σακούλι νερό στο χέρι , πριν δει καν τι εχει μεσα αρχίζει... ολο πετας τα λεφτα σου κ με τοσα λεφτα θα ειχαμε παρει τσιπουρες για ενα ολοκληρο χρονο!!! αρα αδερφε φτιάξε κ δευτερο κουβούκλιο κ το πληρώνω όσο όσο!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 3 μήνες λειτουργίας είπα να δω τι γίνεται με το φίλτρο. Για αυτό προχθές τη Κυριακή που είχε και λιακάδα έβγαλα το κάνιστρο με την ελαφρόπετρα και το ξέπλυνα, όχι πως είχα πρόβλημα ροής κλπ , απλά ήθελα να δω τι γίνεται. Την άδειασα σε μια λεκάνη νερό, έριξα και νερό από το ενυδρείο , έπλυνα το κάνιστρο άδειο στη βρύση, και με ένα σουρωτήρι έβαλα πάλι την ελαφρόπετρα στο κάνιστρο. Είχε πολύ μπιχλα , πολύ μαυρίλα, και εξωτερικά δεν του φαινότανε, αλλά η ροή μια χαρά. Έκανα και μετρήσεις σε αμμωνία και νιτρώδη αυτές τις 2 ημέρες και όλα μια χαρά. Εντωμεταξύ δεν κάνω καθημερινές προσθήκες νερού αλλά μόνο κάθε Τετάρτη και Σάββατο , σε 5λεπτα ανά μία ώρα από τις 8 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, 120 λίτρα σύνολο, και αυτό για να μην έχω απότομη μείωση της θερμοκρασίας. Το Ενυδρείο πλέον έχει θερμοκρασία 17 - 17,3 , και με τις λιακάδες ανεβαίνει και 17,5 και παίρνουν μπρος και τα ανεμιστηράκια.
Γενικά το ενυδρείο πάει μια χαρά και φυσικά και οι κάτοικοί του
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι!!
![]() Απο Μαρτιο θα ξεκινας να μαζευεις και αυγα ή γοννο! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY Ξύλινο ενυδρείο σε ταρατσόκηπο | Τάκης | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 360 | 23-09-17 15:33 |
Χρυσοψαράδικο | ChocolatePuma | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 147 | 03-07-16 14:49 |
Ενυδρείο ή γλαστρολίμνη ή mini pond σε ταρατσόκηπο | Τάκης | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 70 | 09-08-14 22:04 |
Νέο χρυσοψαράδικο | giotiss | Χρυσόψαρα | 13 | 07-08-13 13:06 |
Χρυσοψαράδικο: Η εξέλιξη! | Τηλέμαχος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 78 | 08-11-10 14:41 |