|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
" Για το σκοπο αυτο πρεπει να βρω μια βαλβιδα CO2 καθως και εναν ρυθμιστή πίεσης. Δυστυχώς για την ώρα δεν εχω ."
Έχω εγώ απο το γλυκό μου και μπορώ να στη δανείσω για λίγο να κάνεις δουλειά σου. Και να βοηθήσω να δούμε τι μπορούμε να βάλουμε ακόμη , για το θαλασσινό . Επειδη εισαι Ν.Ηράκλειο και εγω Μαρουσι .. να βρεθουμε να στη δώσω. Στείλε μου μαιλ να το κανονίσουμε ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
GHL Profilux aquarium controller | aquarius | Λοιπός εξοπλισμός | 83 | 12-11-10 18:06 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |