|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ναι εχεις δικιο θα βαλω και φυτά απλα επειδη έχει μεγαλη μεγάλη ηλιοφάνεια στη λίμνη μου πιστευω είναι απαρέτητη μία uv λαμπα.
------------------------- http://www.ebay.co.uk/itm/2512897772...246%26_rdc%3D1 παιδια τι λέτε για αυτή τη λάμπα uv???? μια αλλη απορία μου ειναι πως λενε οτι θα χρειαζεται αλλαγή η λάμπα μου ισχύει αυτο και αν ισχύει αμα την παραγκείλω απο εδώ μετά θα βρίσκω εδω στην ελλάδα καπού ανταλακτικό??? ας μου απαντήση καποιος που να χρησιμοποιει και ξέρει.... ευχαριστω παρα πολυ εκ το προτέρον.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 26-02-16 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογική πισίνα | japetus | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 29-09-13 20:01 |
μικρή λιμνούλα | marios1991 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 30-04-12 15:16 |
Η μικρή μου λιμνούλα! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 90 | 14-08-10 09:53 |
Η επανάσταση ξεκίνησε!!! | Neoklis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 06-03-10 11:01 |
Μια μικρή λιμνούλα | ko$ta$ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-04-09 15:49 |