|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αλέξανδρε, όπως διαπίστωσες για ακόμη μια φορά η συζήτηση δεν παρέκλινε του αρχικού θέματος από εμένα.
Επίσης χαίρομαι που επαλήθευσες τα λεγόμενα μου. Ήδη έχω ανεβάσει στο αρχικό μου Post το αρχείο, για να μην τίθεται και θέμα marketing. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα marketing υπαρχει στις υπογραφες, αρα δεν ειναι κατι νεο.
Οσο για το αρχειο, ας σταλει στον Αλεξ να το ανεβασει αυτος και να τελειωνει το προβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Χθες 19:53
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σας πω........μηπως καπου μερικοί το παρακάνετε?
Αρχίζει το θέμα να γίνεται πιά ρατσιστικό. Εντάξει, ξέρω-ξέρω για το άλλο φόρουμ, άκουσα πολλά για την....... "αποστασία", μπλα,μπλα,μπλα αλλά γιά εξηγήστε μου τι έκανε δηλαδή ο Νίκος τώρα? Απλά έβαλε ένα αρχείο στην διάθεση των όλων? και λοιπόν? Μάλλον το "........λάθος" του (αυτην την φορά) ήταν που εβαλε το λινκ και στέλνει τους χρήστες στο ******* ετσι? Αν ηταν κάποιο άλλο site αραγε θά πείραζε τόσο? ! (marketing πιό marketing ???? ![]() .....και μετά πάλι αυτό: Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από george hmmy Που για να μπεις πρέπει να εγγραφείς, sorry αλλά να μου λείπει έτσι. Γιατί φοβάσαι να γραφτής μπάς και σε χρεώσουν? Μήπως ειναι το πρώτο σάιτ η το τελευταίο που για να χρησιμοποιήσεις κάτι πρεπει να γραφτείς. Μήν κάνετε κλίκ το λίνκ γιατι "τζίζ.....καίει....ωχ κάηκα???" ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. Ε Λ Ε Ο Σ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 17-10-05 στις 15:25 |
|
|||
|
|||
![]()
Mr Poland που δε φοβάσαι τίποτα, αυτό που είπα και μάλλον δεν έπιασες είναι ότι δε μου άρεσε κάτι που αναφέρεται μέσα στο gab για να το πάρω να πάω να γραφτώ αλλού. Αυτό ήταν όλο το πρόβλημα. Cappito? Και ας μην δίνουμε συνέχεια σε κάτι που έληξε.
|
|
||||
|
||||
![]()
.............να λείπουν οι ειρωνίες. Με ξέρεις και απο χθες?
Αρκουσε να απαντησης χωρις την εξυπνάδα σου. Τα παρατσουκλια σου τυπου Mr.Poland, σε παρακαλω να τα χρησιμοποιης στα φιλαράκια σου η σε ανθρωπους που σου το επιτρεπουν.!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Με το Μάκη δώσαμε μια "μαχη" στο... σκάκι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μην ξεχνας οτι και εσυ εβαλες την λεξη λαθος σε εισαγωγικα ![]() κι οπως βλεπεις στην συνεχεια περνεις απαντησεις περι αλληλοβοηθειας των μελων , το ενα μελος εξυσε την πλατη στο αλλο, αγκαλιες και φιλια μεταξυ των μελων κτλ κτλ και αλλες ουτοπικες θεωριες Υσ κυριοι αντμινιστρατορες θεωρω οτι πρεπει να κρατησουμε την ωραια δουλεια του νικου μονο και τα υπολοιπα στον κουβα ... ευχαριστω γιατι ξεφευγουμε τελειως Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 17-10-05 στις 15:24 |
|
|||
|
|||
![]()
Το πρωτο λινκ του Νικου παραπεμπει στο ******, και σε υποχρεωνει να κανεις εγγραφη για να το κατεβασεις. Εγω προσωπικα Μακη το θεωρω εντελως, μα εντελως αδιακριτο απο μερους του ακουαζον αυτο - οπως και τις πομπωδεις υπογραφες, και το εχω ξαναπει. Αν κανουν οι ιδιοι οτι δεν το καταλαβαινουν και κυττανε με αθωα ερωτηματικα μάτια, προβλημα τους - ο καθενας κρινει και δημιουργει αποψη θετικη η αρνητικη απο τετοιες κινησεις.
Οντως, δεν θα υπηρχε προβλημα για αλλα sites, μετα απο ολη την φασαρια που προεκυψε ομως, μια διακριτικοτητα επι τετοιων κινησεων θα ηταν αναμενομενη, αλλά..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 17-10-05 στις 15:18 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|