|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι όντως τα έχω λίγο όπως να ναι ...πρως το παρόν έχω ένα κοινό φωτιστικό και ένα πρόχειρο καπάκι απο φελιζολ με μια τρυπα για να μπαίναι το φωτιστικό !!..φτιάχνω όμως το καπάκι αυριο το πολυ μεθαύριο θα είναι έτοιμο !!
|
|||
|
|||
![]()
Θα συμφωνησω λιγο για τα φυτα κ θα φαινεται κ πιο τακτοποιημενο με τα μεγαλα πισω κ τα πιο μικρα κοντα μπροστα... Απο οτι διαβασα νομιζω οτι ειναι αρκετα τα ζωντανα σου εκει μεσα κ ειδικα τα σαλιγκαρια μολις παρουν τον αερα τους θα σου το γεμιαουν με γεννητουρια κ αντε καθαρισε το μετα. Το φελιζολ ειναι καλη ιδεα αλλα βαλε φωτισμο λεντ. Με 3 βατακια εχεις καλη αποδοση κ βεβαια λαμπα λεντ για φυτα μπλε-κοκκινο-μπλε. Θαδωαει ωραιο χρωμα κ στις γαριδες σου κ θα νλεπεις τα φυτα σου να μεγαλωνουν γερα κ να μην "μαδανε"
Αντε να δουμε κ το φιναλε |
|
||||
|
||||
![]()
ενα update !!!
|
|||
|
|||
![]()
τι φωτισμο εχεις? βλεπω οτι η πιστια ειναι μια χαρα.
εγω μια φορα που δοκιμασα τις εχασα σταδιακα, και ηταν κατω απο 2 λαμπες τ5 24 βατ η καθε μια, με λιγη ροη και καλα νιτρικα. |
|
||||
|
||||
![]()
με φωτιστικό γραφειου τo εχω , με λαμπα 40 watt !!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο το έκανες.Μπραβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κύβου | amalia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 07-03-17 19:41 |
Κύβος φυτεμένος | Obelix(Reifen) | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 32 | 16-01-17 00:48 |
κατασκευή κύβου | gordon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 27-10-14 16:10 |
Ο μικρός μου κύβος | Τάκης | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 19-01-14 00:26 |
Ο κύβος μου | magman | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 09-01-14 12:31 |