|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα!
Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας μεταξύ κάποιων φίλτρων που έχω καταλήξει, από την προσωπική σας χρήση και εμπειρία! Είμαι ανάμεσα στα fluval 206 elite crystal-flo 40 elite crystal-flo 60 sun sun hw 302 Αν πάω βάση τιμής αποκλείω το fluval, αλλά αν αυτό υπερνικάει σε ποιότητα-ευκολία χρήσης τα άλλα κατά πολύ, τότε δεν βγαίνει εκτός λίστας, παρόλο που δεν έχει στο πακέτο το spray bar. Βασικά πόσο σημαντικό είναι το spray bar τελικά? Για τα elite τι ξέρουμε? το σχήμα των καλαθιών τους όντως δυσκολεύει πολύ την εισαγωγή σφουγγαριών? η ποιότητά τους? βλέπω διάφορες διαμάχες, φαντάζομαι τώρα που έχει περάσει καιρός θα υπάρχει και μια γνώμη παραπάνω. Με τα sun sun τελικά τι έχει επικρατήσει? Αξίζουν ή σε ένα χρόνο θα σκάω πάλι λεφτά? Ευχαριστώ! EDIT: Βγάζω από τι λίστα το sun sun λόγω πολλών watt, και βάζω το tetra ex 600 που μου γυάλισε στο μάτι. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | spirossd | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-12-10 09:57 |
Επιλογή 2ου εξωτερικού φίλτρου για rio 400 | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 14-03-09 21:38 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου. | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 09-02-09 00:35 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου για 60 λίτρα | EvilEyes | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-06-08 17:12 |
Επιλογή εξωτερικού φίλτρου | thanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 29-08-04 15:11 |