|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ηθελα την βοηθεια σας για ενυδρειο 180λ ...Εκτος απο ζωοτοκα τι αλλο μπορω και εκτος απο τοπιο με νταμαρι?Γιατι ειμαι μπερδεμενος πολυ...Φυτεμενο με φυτα το πολυ εως μετρια απο θεμα φωτισμου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο ζωοτόκα και για την ακρίβεια είναι προτιμότερο έως αναγκαίο να μπεί ένα είδος ζωοτόκα, κάποια υβριδίζουν μεταξύ τους
|
||||
|
||||
![]()
Τι μετρησεις παιρνεις απο το νερο δικτυου? Εχεις σκοπο να επεξεργαστεις καπως το νερο σου, ωστε να μαλακωσει για παραδειγμα?
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να μη κατάλαβα καλά, αν ήδη έχεις ζωοτόκα , μπορείς μόνο ζωοτόκα και ότι είπα πριν
|
|||
|
|||
![]()
οχι δεν εχω ακομα τιποτα μεσα,ναι σκεφτομαι για επεξεργασια εαν ακουσω κατι καλο απο θεμα ψαριων με οσμοση η με τυρφη...
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τύρφη αν οι σκληρότητες και το πχ του δικτύου σου είναι ψιλό θα αργήσεις πολύ να δεις αποτελέσματα....με όσμωση έχεις πάρα πολλές επιλογές...
Σ αυτά τα λύτρα και με μέτριο φωτισμό ελαφρός φυτεμένο θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματια σε ψαράκια Ασίας αρλεκίνοι και γκουράμι θα έδειχναν όμορφα.... |
|
||||
|
||||
![]()
θα εβαζα ενα κοπαδι oryzias woworae.
τα ειδα στην εκθεση στο περιπτερο του zoo area και μου αρεσανε πολυ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για ροδοστομους με σκαλαρια ουτε καν?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στησιμο ενυδρειου! | KeepWalking | Αρχάριοι γλυκού νερού | 50 | 14-06-13 16:32 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | catamaran | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-12-12 10:45 |
στησιμο ενυδρειου | giannis vih | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 29-06-12 22:19 |
νεο στησιμο ενυδρειου | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 3 | 28-06-06 10:56 |
ΝΕΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | enzo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 27-10-04 13:32 |