|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τον φροντίζω καλά τον μπόμπιρα, σε 10 ημέρες εχει διπλασιαστεί το μήκος του και έχει 4πλασιαστεί το πλάτος του, θα γίνει σαν η μαμά του, γομαράκι !!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η μαμά είναι COMET και ο μπαμπας veiltail, λες να βγει Fancy με μονή ουρά ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νομιζω ειναι το πιθανοτερο.. εαν και εφοσων ειναι απο comet και fancy. Απο μια φυλη που ειχε γεννα , με common και red cup , βγηκαν ολα fancy με μονη ουρα (ουρα common) . Ειναι κουκλια ομως... δεν τα βλεπεις και γελας ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λογικα παει για fancy με μονη ουρα παντως.. αλλα θα φανει στις επομενες βδομαδες .. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησει Τακη το νεο μελος..Αυτες οι εκπληξεις
ειναι που κανουν το χομπυ μας ...πιο τελιο...
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Τακη!
Τα συννεφακια πως πανε?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Μια χαρά πάνε και αυτά φίλε sarpijk, δόξα το Θεό, όλα πάνε τέλεια (4 ενυδρεία τώρα με τον μπόμπιρα)
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη SOCRATIS : 29-09-14 στις 07:53 |
|
||||
|
||||
![]()
Το μικρό μεγαλώνει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Τακη!
ο μικρος παει σφαιρα! ειναι πανεμορφο!!!!!!!! πες λιγο και ρουτινες.. ταισματα, αλλαγες κλπ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τάισμα 3-4-5 φορές την ημέρα tetra baby, αλλαγές κάθε μέρα 5-10 λίτρα νερό, σήμερα έγινε 100% αλλαγή νερού γιατι καθάρισα φίλτρο και ενυδρείο από αλγη και υπολοίματα τροφών στο πάτο, θερμοκρασία 24 περίπου .
|
||||
|
||||
![]()
και ακόμα μπόμπιρα τον λες
![]() δως του ένα όνομα να μην έχει κόμπλεξ ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ασχημα τα νέα, ανέβηκα τώρα να τα ταίσω και βρήκα τον μπόμπιρα ψόφιο, τάισα τα υπόλοιπα, έβγαλα θερμοστάτη και αεραντλία και το παράτησα έτσι, το απόγευμα θα το ξεστήσω, τώρα δεν έχω όρεξη, πάει , κρίμα.
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ρε Τακη... κριμα
![]() τι εγινε? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω, χθες βράδυ ήταν μια χαρά, τον τάισα , ταίσα και τα υπολοιπα (χρσυσοψαρα και συννεφάκια) και όλα καλά, Σήμερα το πρωί που ανέβηκα να τα ταίσω και να του αλλάξω το λίγο νερό που αλλάζω κάθε πρωί το είδα ψόφιο, και είχε γίνει 2,5 με 3 εκατοστά. Τάισα τα υπόλοιπα και εφυγα, το απογευμα που θα γυρίσω σπιτι θα το καθαρίσω, σπάστηκα άγρια, αλλά δυστυχώς έτσι είναι.
Και τον χάζευα χθες το βράδυ που άρπαζε τη τροφή και ήταν ζωηρούλης, λες και τον μάτιασα γμτ μου.
|
||||
|
||||
![]()
κριμα.. αν δεις στο θεμα μου με τα μικρα, ειχα χασει κι εγω ενα κοντα στους 3 μηνες...
δεν εχω ιδεα ακομα τι μπορει να εφταιξε... ενω το ειχα ταισει και εφαγε και κολυμπουσε κανονικα μετα απο 1-2 ωρες που κοιταξα ηταν νεκρο.. αλλαγες εκανα καθε μερα... Τι να πω.. συμβαινουν κι αυτα δυστηχως.. κριμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα που υπάρχει το μεγάλο και έλυσα το πρόβλημα του χώρου, την άνοιξη θα μαζέψω όσα πιο πολλά αυγά μπορώ και θα κάνω αναπαραγωγή, πείσμωσα, θέλω να έχω και χρυσόψαρα από δικιά μου γέννα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι
![]() και μετα θα στησεις κι ακομα ενα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα το πρωτοδιάβασα όλο το θέμα σου. Καταπληκτική εμπειρία να το χαίρεσαι το μικρούλι σου !
Ωχ δεν το είχα δει όλο, κρίμα , κρίμα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εdit ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |