|
|||
|
|||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΤΟΥ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ: 15 Σεπτεμβριου 2. ΤΥΠΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ(ΒΑΣΙΚΟ,ΦΥΤΕΜΕΝΟ,ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ,ΤΑΠΗΤΑ ΑΛΓΩΝ): 3. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 200 λιτρα 3 ποδια 4. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 1 χρονος 5. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 23 6. ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ (ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ): ναι, , 1 Subunkin, 1 Oranda-Assorted, 1 Comet Golden, 1 Pearl Scale, 1 Rosy Barb longfin male, 1 Tetra Black widow-Gold form 3x Giant Danio 3, ενα κονγκολεζο και 2 χρυσα. και ενα γκουραμι 7. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ): 8. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 9. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: 1 αλλαγη 25% 10. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: χθες 11. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: flakes μερα και νυχτα ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1.PH: 2.KH: 3.GH: 4.ΝΗ3 (αμμωνια): 5.ΝΟ2(νιτρώδη): 6.ΝΟ3(νιτρικά): ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΣΧΟΝΤΟΣ-ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ 1.ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ(ΝΑΙ/ΟΧΙ): 2.ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 3.ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 2-3 μερες 4.ΜΗΚΟΣ ΣΩΜΑΤΟΣ(ΧΩΡΙΣ ΟΥΡΑ) : 5 εκατοστα 5.ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: 6.ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ : 7.ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ): 8.ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ): 9.ΧΡΩΜΑ ΒΡΑΓΧΙΩΝ: 10.ΤΡΕΦΕΤΑΙ(ΝΑΙ/ΟΧΙ): ναι 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ------------------------- ευχαριστω για το ενδιαφερων...σορρυ παιδια αλλα ειμαι ασχετιδης.....Για το γκουραμι γνωριζω οτι ειναι τροπικο αλλα εχω μονιμα 20 με 2 βαθμους στο σπιτι μου και αποτι μου ειπανε δεν απιθανη η συμβιωση γκουραμι με χρυσοαρα. Σημαντικη σημειωση το ενυδρειο το πηρα απο ενα φιλο στρωμενο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 09-10-14 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Oranda κολυμπάει ανάποδα | moradin | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 6 | 29-01-16 15:20 |
Μελανοταινία κολυμπάει κάθετα | stephos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 02-11-13 14:31 |
Albino Cory - Κολυμπάει μονόπατα! | vivikrl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 04-08-09 15:53 |
Ψάρι,κολυμπάει κατακορυφα!!HELP | vassilis23 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 12-07-07 06:54 |
Κολυμπάει στο πλάι??? | Archon | Bettas | 5 | 11-04-05 10:23 |