|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το νερο απο το στεγνωτηριο δεν θα εχει ιχνη απορρυπαντικου?
ασε καλυτερα.. |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει τροπος να ειμαι σιγουρος..??? αν το βρασω..γνωριζετε κατι σχετικο..?????????δεν θελω να πειραματιστω με τα ψαρια μου....
|
|
||||
|
||||
![]()
ο μονος σιγουρος τροπος ειναι να μην το βαλεις.
το βρασιμο δεν απομακρυνει απορρυπαντικα η αλλα χημικα προσθετα.. παρε μια συσκευη αντιστροφης οσμοσης και ασε τους πειραματισμους. |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε που εχει διαφορες οσμες απο τα ρουχα...π.χ. ιδρωτιλα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ασε ρε μιχαλη....εσυ μονο λογια εισαι.....ποτε θα βρεθουμε να τα πουμε.....??
|
|
|||
|
|||
![]()
Τη μία και μοναδική φορά που χρησιμοποίησα απιονισμένο νερό τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά, μέτρησα 11 απώλειες! ¶σε καλύτερα...
|
|
|||
|
|||
![]()
ghat, εξήγησέ μας τι ακριβώς έκανες και μέτρησες είχες 11 απώλειες μετά την χρήση απιονισμένου νερού (από σούπερ μάρκετ υποθέτω).
Δε νομίζω ότι ευθύνεται το νερό αλλά είναι πιο πιθανό να έκανες εσύ κάποιο λάθος κατά την αλλαγή νερού (πχ. πρόσθεσες μεγάλη αναλογία απιονισμένου νερού επηρεάζοντας τις συνθήκες - σκληρότητες και pH - πολύ απότομα). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-09-09 00:59 |
Απιονισμένο νερό (Reverse Osmosis) | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 16-06-03 10:57 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
ΥΔΡΟΧΛΩΡΙΚΟ ΟΞΥ ( ΗCl) η" ΑΚΟΥΑΦΟΡΤΕ??? | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 10-12-02 19:20 |