|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη το παλευω και εγω ειναι ενα πληρες συστημα μανομετρα και ηλεκτροβανα η οποια συνδαιετε, ειτε με ηλεκτρονικο phμετρο για να ανοιγει και κλεινη, ειτε με χρονοδιακοπτη απο αξια ενα καινουργιο με 500γρ φιαλη ειναι στα 110 εως 22ο ευρωπουλα ,εξαρτατε η μαρκα
http://www.ebay.de/itm/JBL-Proflora-...1851&_trkparms για να καταλαβεις |
|
||||
|
||||
![]()
απλο συστημα co2 ειναι με μεγαλη μπουκαλα!!εχει πολλα θεματα στο φορουμ που εξηγουν τι κανει το καθετι!!υπολογισε κανα 2-3 ευρω το κιλο το γεμισμα αν κ με τοσα κιλα θα σου κραταει κανα χρονο!!με τετοια μπουκαλα πιστευω θα κοστιζει πανω απο 250 ευρω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπυρο πόσο πάει?
Δεν μπορω να ξεχωρισω την εταιρια... Μια χαρα μου φαινεται εμένα δεν του λειπει τιποτα. Το μόνο που θα ελενxα ητανε να μην χάνει απο τις ενωσεις και τα μανομετρα. Υπολογισε οτι μια μπουκάλα 6κιλη βρισκεις με 50 ευρω , μανομετρο απο τον ιγνατιο εχει 60-70 ευρω, ηλεκτρομαγνιτικη 40 ευρω. Περιπου πες στα 160 ευρω. Aλλα καινουρια... Η μικρομετρικη ειναι της εταιριας pneumatica αν σε βοηθησει καπου. http://www.azpneumatica.com/a ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λειτουργουσε αψογα μεχρι που ξεστηθηκε το ενυδρειο. Ενα check valve 5-6 ευρω λειπει νομιζω και η σωληνωση για να ειναι κομπλε και δουλεψει?
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα bubble counter θα σε βοήθαγε
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν προκειται να χρησιμοποιησω διοξειδιο σε ενυδρειο μου.
Εκ μερους ενος φιλου ρωταω. Κι ευχαριστω για τις απαντησεις.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΦΥΤΩΝ ! | despot | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 02-08-12 13:19 |
βοηθεια για αναγνωριση | redman88 | Σαλιγκάρια | 1 | 16-08-11 10:45 |
αναγνωριση ψαριων-βοηθεια | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 04-03-08 16:17 |
βοηθεια σε αναγνωριση κιχλιδων | tzimakos | Malawi | 13 | 09-01-08 00:12 |
Βοηθεια για αναγνωριση | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 23-04-05 19:02 |