|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εισαι
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Καλα ειμαι γιατι υπαρχουν ανθρωποι οι οποίοι ειναι προθυμοι να βοηθησουν χορις κανενα κερδος.....
δυστηχως στους καιρους μας υπαρχουν πολλοι που θα θελησουν να βγαλουν κερδος απο εμας... ακομα και χομπιστες που τα περνουν απο μαγαζια γιανα κανουν προμοσιον.......... |
|
|||
|
|||
![]()
Θελω να βαλω μια πεταλουδα chelmon!
Ειναι καλο να βαλω αποικιες μισιδες; Μπορουν να αναπαραχθουν στο ενυδρειο; Τι αλλες αποικιες μπορω να ριξω; |
|
|||
|
|||
![]()
παιδες καλισπερα σκεφτομαι να βαλω τα εξης ψαρακια.
1 ζευγαρι Pseudanthias Squamipinnis 1 Pseudocheilinus Hexataenia 1 Nemateleotris magnifica 4-5 Chromis Viridis τι λετε θα εχω θεμα με κανενα απο αυτα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
το melanourus δεν το εχει κανενας έδωσα όμως παραγγελία να το φέρουν.....
------------------------- Παράθεση:
επισις ταισματα γινονται καθημερινα και απο τροφες στην καταψυξη ειμαι φουλ. εχω κεκινησει και καλιεργια grindal για να εχουμε ποικιλια. αρτεμιες ειναι θεμα χρονου να εκκολάπτονται!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 02-10-14 στις 05:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Εδω και 3μερες μπηκαν τα παρακατω ψαρια στο ενυδρειο.
1 ζευγαρι Pseudanthias Squamipinnis 1 Pseudocheilinus Hexataenia 1 Nemateleotris magnifica 2 Chromis Viridis Διστυχως το μαγκιφικα εσπασε το πανω πτεριγιο αλλα θελω να πιστευω οτι θα ξανα γινει οπος ηταν. Επισις τα χρομις ηταν μονο δυο αλλα με την 1η ευκαιρια θα βαλω αλλα 4. Τωρα το ενυδρειο αρχισε να διχνει! Σκεφτομαι να βαλω λιγα ακομα ψαρακια. Ενα θυληκο μανταρινο μπας και ζευγαρωσουν,αλλα 4χρομις,1ακομα magnifika,2-3γαριδες clear . Ειναι υπερβολη; |
|
|||
|
|||
![]()
το εργο προχοραει !!!!
Σημερα πηρα τα τροφοδοτικα ψυχτρες και λοιπα αξεσουαρ. τα λεντ εχουν ξεκινησει ειδι και στην πρωτη εικονα ειναι το η δοκιμη!! |
|
|||
|
|||
![]()
το εργο με το φωτιστικο εχει σχεδον τελιωσει απλα περιμενω τα λεντ.
σε λιγες μερες θα ειναι ετοιμο και το jarduino!!! επισις εχω προχορισει σε καποιες αλλαγες στο ενυδρειο εχω βγαλει μερικα κοματια βραχο με κοραλια γιατι θελω να ξεφορτωθω την ανθελια και δεν μπορω οποτε θα προχορισω στην επομενη φαση. εχω θεσει σε λειτουργια μια καραντινα 180λτ και εκει θα βαλω νεκρο βραχο μαζι με ζωντανο γιανα τον ζωντανεψω! σε κανενα 3 μηνο θα κανω το νεο aquaspape του βραχου και θα το μεταφερω στο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικα θα αναπαραχθουν αν καταφερουν να προσαρμοστουν πριν γινουν μεζεδες , η πεταλουδα ειναι πολυ χρησιμο ψαρι αλλα δεν παιζει να φαει κατι εκτος απο απταισιες και κατεψυγμενες εκτος απο οτι ζωντανο ζωοπλακτον βρει , οποτε θα πρεπει να την ταιζεις καθημερινα και παιζει να χτυπησει και κανα κλαμ
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |