|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αρχειο xls , ψαχνω να δω πως μπορω να το ανεβασω
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
με μαιλ στο Sakisdraminos@windowslive.com
|
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλλα ενα λεντακι 10κ στο ταχυδρομειο αγορι , για προσωρινα να μην εχεις θεμα ,σε τρεις μερες υπολογισε
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το cri τι ακριβως ειναι; |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη τι κοράλια έχασες;
Πως πάει η κατάσταση; Έχεις βολευτεί προσωρινά με κάποιο φωτιστικό; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μονο η χυστρηξ εγινε μερικα κοματια. Απο φωτισμο μου εδωσε ενας φιλος μια μεταλου 60βατ και πιστευω δεν εχω θεμα. Βεβαια επιδι δεν θελω να ανχονομαι ο κωστας μου εστιλε ενα λεντ 50βατ. Παρασκευη παραγγελνω και τα λεντ και πιστευω μεσα σε 20 μερες να εχω τελιωσει με το φωτιστικο. |
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα είσαι πρώτος!
![]() Περιμένουμε νέα μιας και θα πάρω και εγώ μαζί με τον Σάκη ίσος κάνει και καλύτερη τιμή ο Κινέζος.Ειπα να μην κάνω αλχημείες μόνος μου και να πάρω αυτά που έκανες μου φαίνονται πολύ σωστά! Σάκη κάθε εμπόδιο σε καλό να βγάζει φίλε έπαθες ζημιά αλλά θα κάνεις φωτιστικό που θα τα σπάει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |