|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να παει τζαμπα;;αφου βλεπω τις φυσσαλιδες μου να βγαινουν κανονικα απο την αεροπετρα κ να ειναι ατοφιες μεχρι κ τη μεση του ενυδρειου...οπως το στελνει το φιλτρο...
εχω διαχυτηρα αλλα δ μου πολυ αρεσει.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Επίσης να πω απο προσωπική εμπειρία πως ο στροβιλισμός πετυχαίνει τη μεγαλύτερη διάλυση
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 13-09-14 στις 19:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μα αυτο βλεπω κ εγω....πολυ μικροσκοπικες φυσαλιδες....δ ηξερα αν ηταν σωστο αυτο!!!σχεδον δ φαινονται!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζκη η μπουκαλα! Τωρα θα πρεπει να ριξεις διαβασμα για σωστη λιπανση και σωστα επιπεδα co2.
|
||||
|
||||
![]()
ξερει κσανεις επισης που θα βρω co2 indicator??ειναι ενα μπλε υγρο που μου εδωσε το παιδι με το συστημα για να βλεπω οτι ειμαι κομπλε!!αυτο καθε ποτε το αλλαζω??η το αφηνω ετσι συνεχεια κ δ χανει τις ιδιοτητες του??
|
|
||||
|
||||
![]()
Το γυάλινο θες η το υγρό;
|
||||
|
||||
![]()
το υγρο...κ ποσο κοστιζει περιπου!!!
αυτο τι υγρο ειναι??ειναι βλαβερο για τα ψαρια αν πεσει μεσα στο νερο?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συστημα co2 | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-07-14 22:13 |
συστημα cο2 | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 23-10-11 19:22 |
Συστημα co2... | hkousoulos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 20-01-10 19:30 |
Συστημα co2 | Red crystal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 11-07-09 08:28 |