|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφου ειναι αδειο,το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι αυτο.
http://www.youtube.com/watch?v=f-gS7gp-ehM
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
η γνωμη μου ειναι,κ απο εμπειρία,να το ξεκολησεις κ να κοληθει απο την αρχη,μην κανεις πηραματα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βέβαια και το βίντεο πιστεύω ότι θα δουλέψει και καλά μάλιστα!!!
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω την εμπειρία να το κολλήσω απο την αρχη ...
|
|
|||
|
|||
![]()
τότε ακολούθα το βίντεο. Θα σε καλύψει πολύ καλά. απλά αφού ξύσεις την παλιά σιλικόνη, θα βρεις την τρύπα και θα προσπαθήσεις να σπρώξει τη σιλικόνη να μπεί μέσα. αλλά αρχικά πολύ πολύ καλό καθάρισμα. Η σιλικόνη κολλάει πάνω από άλλη σιλικόνη, αρκεί να είναι πολύ καλά καθαρισμένη!!!
|
|||
|
|||
![]()
Εντελώς πληροφοριακά αν η τρύπα είναι στο πάνω μέρος είναι το ίδιο πράγμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
αν η τρυπα ειναι στον πατω εγω θα εβγαζα την παλια και θα κολουσα ενα τελαρωμα με κοντρες για να κολλησει καλυτερα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σε περιπτωση διαρροης τι κανουμε;ενυδρειο juwel. | kgf12345 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 41 | 27-09-12 11:47 |
προβλημα με ενυδρειο. | paraliotis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-11 12:08 |
SOS ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΕΗΕΙΜ | faniskriti | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-08-10 00:50 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | GEOSTE | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-07 15:13 |
SOS - Προβλημα με το ενυδρειο μου | haritidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-04-07 22:57 |