|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εδω τι λετε πος τα βλεπεται ειναι λιγες ωρες μετα που τα εβαλα μεσα στο ενυδρειο!!!
ασε που θα που σας χρωσταω και μια φωτο απο τον αστερια μου! ![]() ![]() ειναι λιγο απατεωνας κριβεται απο την ωρα που τον εβαλα τυχαια τον βρηκα πριν απο λιγο! |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά φαίνονται σακη, βέβαια οι φωτός είναι εξ αποστάσεως, αλλά φαίνονται οκ.
Να τα χαίρεσαι! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα δεν ντρεπεσαι
![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Τις τιμες του νερου πως θα τις κρατας ;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
Αν και αμα ειχε κανενας κανενα φραγκακι για πουλημα ή χαρισμα θα το δεχομουν με χιλια!!! ------------------------- εχω δοσομετρηκη και πιστευω να μην εχω θεμα,θα κανω καθε εβδομαδα τα τεστ και αναλογος τροποποιώ..... σε δευτερη φαση θελω να της κατεβασω λιγο γιατι το KH μου ειναι στο 9,3 αλλα θα γινει κλιμακοτα. προχθες εκανα αλλαγη νερου απο θαλασσα και επιτιδες δεν συμπληρωσα καθολου kh γιανα παισει σημερα θα κανω μετρησης και θα προσπαθησω να μηνώ εκει για καμια 10 μερες και μετα να το ριξω σιγα σιγα μεχρι να φτασει στο 8.. στα αλλα ειμαι καλα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 03-08-14 στις 08:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κρατιέσαι !!!
Να τα χαίρεσαι φιλαράκο και προσοχή.....
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικα Σάκη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Thanks!!!!
παντος θελει πολυ στοκαρισμα ακομα το ενυδρειο.... μαλλον απο οκτωβριο θα συνεχισω. Λεω να ασχοληθω λιγο με φωτισμο και φιλτρανση! |
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα κανεις τελικά με τον φωτισμο;
|
|
|||
|
|||
![]()
ειπαμε power led \50αρια σαν αυτα που ειχαν κανει στην ομαδικη και για κοντρολερ ψανχομαι αρντουινο τωρα παιζει να παω σε ποσειδονα η jarduino....
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντιστοιχία χρωμάτων LEDs? Ο ποσειδωνας ειναι μια παρα πολυ καλη λύση, αυτό δουλεύω κ εγω. Το jarduino ειναι μια άλλη πολυ καλη εφαρμογή χωρις εφέ αλλα πολλα υποσχόμενο στο μέλλον.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βεβαια υπαρχουν και αλλα κοντρολερ απλα θελω να μαθω το λογισμικο του arduino γιανα αυτοματοποιησω μερικα πραγματακια ακομα στο ενυδρειο! τωρα θα χρειαστω και λιγη εως αρκετη βοηθεια απο εσας που τα χρεισιμοποιητε καθημερινα μολις τα παρω στα χερια μου!! |
|
||||
|
||||
![]()
Το jarduino κ ο ποσειδωνας ειναι arduino.
Στην ουσία αυτός που έφτιαξε το j-arduino του έδωσε απο το όνομα του. Ο Γιώργος το ονόμασε ποσειδωνα κ ακόμα υπάρχει το ferduino απο τον fernados που έδωσε το όνομα του. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ναι το ξερω απλα για αρχη θα παιξω με το λογισμικο τους κυριος για τα λεντ... τα υπολοιπα θα τα κρατησω και απλα θα κανω τροποποιησεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν σε καταλαβαίνω τι θες να πεις αλλα οκ εσυ ξέρεις καλύτερα τι ακριβως θες.
|
|
|||
|
|||
![]()
επιδι δεν ξερω να το προγραματισω θα παρω το λογισμικο απο το ποσειδων ή το jarduino και θα κρατησω μονο το λογισμικο για το ντιμαρισμα των λεντ!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τι λετε το βλεπεται να στρωνει η ή φαντασια μου ειναι?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο χθες περιμενω να μου ερθει απο fish-street κυκλοφοριτη jebao rw 15 ξερουμε ποσες μερες κανει απο αγγλια;
|
|
|||
|
|||
![]()
τι καβουρακι ειναι αυτο?
συνεληφθει σε ακροπορα !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μου κανει για συμβιωτικο ακροπορας - φρονιμο
|
|||
|
|||
![]()
το εβλεπα εδω και μερες σε μια ακροπορα που ειναι πανω σε φραγκ και σημερα κταφερα να το πιασω τι το κανω?
το εχω σε κρατηση.... παει στα σκουπιδια η επιστροφη? |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα καθαριζουν τις ακροπορες απο βρωμια και αλγες και τροφες που κολλανε στα κλαδια , δεν ειναι κακα , αλλα αν δεν βρισκει φαγητο μπορει να δοκιμασει και λιγο ιστο
|
|||
|
|||
![]()
δλδ καλο ειναι να την σουταρω????
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρατα το
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι.
Εμένα δε μου είχαν πειράξει ποτέ τίποτα. Όπως σου είπε και ο κώστας, αν θες κρατα το. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καλο χειμωνα με καινουργιες αφιξης!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία είναι. Να τα χαίρεσαι.
Η άκρο αν δεν είναι κολλημένη κόλλησε τη σε ενα πλαγκ. Μην την έχεις μέσα στον αραφωνίτη έτσι. Θα μολυνθει. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω παναγιωτη δεν ειναι σε πλαγκ.
Απλα το αφισα εκει για μερικες ωρες προσαρμογης. Να μην φαν αποτομα τα φωτα. Αυριο πριν αναψουν τα φωτα θα κοληθουν σε τελικες θεσεις... Επισις εβαλα αλλη μια λαμπα coral plus 39w . Ευελπιστω μεχρι τελη Νοεμβριου να εχω τελιωσει το λεντ φωτιστικο και να ειμαστε πιο κομπλε! |
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικα σακη, μια χαρα τα βλέπω.
πολυ sps επεσε!!! ναι η ακροπορα θέλει κόλλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ Γιαννη αν και ειπα δεν θα βαλω sps λύγισα.
τωρα πρεπει να τα διατηρησουμε σωστα. τα εβαλα κατω για μια μερα για να προσαρμοστουν σιγα σιγα στο φως. Σημερα απο τις 7:30 το πρωι μεχρι τις 11 κολλούσα τα κοραλια στην τελικη τους θεση.... Γεμισαμε κερατα!!!1 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |