|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα καθαριζουν τις ακροπορες απο βρωμια και αλγες και τροφες που κολλανε στα κλαδια , δεν ειναι κακα , αλλα αν δεν βρισκει φαγητο μπορει να δοκιμασει και λιγο ιστο
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
δλδ καλο ειναι να την σουταρω????
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρατα το
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό είναι.
Εμένα δε μου είχαν πειράξει ποτέ τίποτα. Όπως σου είπε και ο κώστας, αν θες κρατα το. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
καλο χειμωνα με καινουργιες αφιξης!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία είναι. Να τα χαίρεσαι.
Η άκρο αν δεν είναι κολλημένη κόλλησε τη σε ενα πλαγκ. Μην την έχεις μέσα στον αραφωνίτη έτσι. Θα μολυνθει. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω παναγιωτη δεν ειναι σε πλαγκ.
Απλα το αφισα εκει για μερικες ωρες προσαρμογης. Να μην φαν αποτομα τα φωτα. Αυριο πριν αναψουν τα φωτα θα κοληθουν σε τελικες θεσεις... Επισις εβαλα αλλη μια λαμπα coral plus 39w . Ευελπιστω μεχρι τελη Νοεμβριου να εχω τελιωσει το λεντ φωτιστικο και να ειμαστε πιο κομπλε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |