|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, μας κανετε περηφανους για το χομπι μας και την υπηρεσια σας.
Αξιζει να γινει προωθηση του θεματος παγκοσμιως. ------------------------- ΥΓ Οποιος ψαροκαμμενος πηγαινει Χανια, ξερουμε πλεον που θα τον βρισκουμε. Παλιο Λιμανι και ... Πυροσβεστικη.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 21-08-14 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶σε φιλαράκι (ΣταυροςΜ)... ΔΕΝ το σώνεις.... σε "πήραμε γραμμή" και τώρα πας να τα "μπαλώσεις".
![]() 1. Κατά πρώτον... έρχεσαι δεύτερος γιατί... το 1985 (που προμηθεύτηκε η Πυρ. Υπηρεσία σας το όχημα)... με έναν συνάδελφο είχαμε φτιάξει ενυδρείο σε υποβρύχιο (και ΜΗΝ ζητήσεις... να κάνω παρουσίαση). ![]() Εκεί σε θέλω... που κουνάει... προχωράει... καταδύεται... αναδύεται... να ΜΗΝ γεμίσει νερά το καρέ Αξιωματικών, του σκάφους. 2. Κατά δεύτερον... συγχαρητήρια... και όταν μπορέσω, θα έρθω να το δω!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Υ.Γ. Ετσι ακριβώς... Σας περιμένω!!! Οποιος έρθει, μπαίνει μέσα και αν δεν είμαι εκεί, λέει σε έναν συνάδελφο μου να με πάρει τηλ.!!! Παράθεση:
![]() Ειλικρινά, δεν το περιμέναμε οτι θα έπαιρνε τέτοια δημοσιότητα... Για το δικό μας, εντάξει δεν καταδύεται,ούτε κουνιέται... αλλά όταν χτυπάει συναγερμός για συμβάν, ανάβουν οι φάροι... ![]() Ελα να πιούμε τσικουδιές χαζεύοντας τα αφρικανάκια (αν δεν έχω υπηρεσία θα πιούμε... αν έχω θα τις πιεις μόνος σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγαρητηρια σε ολους σας παιδια!
Μπραβο ,υπεροχη δουλεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι από τις ομορφότερες κατασκευές που έχω δει!!!Συγχαρητήρια!!
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαγες νερου απο πυροσβεστικο κρουνο. Ετσι?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο μας ΑΝ¶ΨΑΤΕ ΦΩΤΙΕΣ με αυτό το υπέροχο ενυδρείο!!!!!
Συγχαρητήρια σε όλους σας και ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!!!! Τώρα πάλι εγώ στρατιωτικός είμαι λες να προτείνω στο διοικητή μου να μετατρέψουμε κανά άρμα μάχης σε βιοτοπικό Ν Αμερικής???? Πολλά μπράβο και πάλι!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Όοοοχι! Να φτιάξουμε ένα F-16 γαριδάδικο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶λλωστε τις χρωστάς... από την προηγούμενη φορά!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα ΤΕΛΕΙΟ!!!
Συγχαρητηρια!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στα παιδιά!
Από τα πιο όμορφα ενυδρεία!!! Μια ερώτηση μόνο Σταύρο, το ΅΅μπαμπρίζ΅΅ πως έγινε;
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπαν τα παιδιά το παρμπρίζ αντιγράφτηκε κανονικά με 12άρι κρύσταλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ένα update με πρόσφατες φωτογραφίες και ένα βίντεο που γυρίσαμε πριν 3 μήνες περίπου αλλά τώρα καταφέραμε να το φτιάξουμε...
Το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=88PukD-nnUE Και οι φωτογραφίες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και το νηπιαγωγείο: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια παιδιά κι απο μένα! Τώρα το είδα πρωτη φορά.
Ευτυχώς δεν υπήρχε η δεξαμενή του οχήματος, σας φοβήθηκε το μάτι μου ![]() Πραγματικα πρεπει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις το θέμα γιατί είναι και φανταστική η κατασκευή, και πρωτότυπη και σαν ενυδρείο είναι υπέροχο σε όλους τους τομείς. Και παλι συγχαρητήρια
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |