|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ σας ευχαριστω όλους!θα κάνω τα ακόλουθα και βλέπουμε !θα ξανά ανοίξω θέμα να σας πω τα αποτελεσματα (Δευτέρα).........
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδιά όπως σας είπα ήρθε η Δευτέρα!σημερα ξεσκεπασα το ενυδρειο μου και είναι λαμπικο δεν υπάρχει ίχνος απο οσο είδα Κυανοβακτιριου,ακούστε τι έκανα μετα,έκλεισα την αεραντλια και έβγαλα το έξτρα κυκλοφορείτι,έκανα αλλαγή νερου περίπου 40-50% με σκούπα βυθού και μάζευα οτι έβρισκα.ταισα τα ψαράκια έβαλα σε λειτουργία το co2 και ο φωτισμός κανονικά 8 ώρες!απο τωρα κ πέρα τι κάνω?εκανα κατι λάθος?????αν δω ότι μου ξαναβγαινη και το δω σε αρχικό στάδιο τι πρεπη να κάνω?????και αν γνωρίζει κάποιος απο λιπάσματα να του ρίχνο λίγο flurich???
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστο..Φανταζομαι ολοκληρωσες την αγωγη οσον αφορα τη δοση του φαρμακου..Ο εξτρα κυκλοφορητης δεν χρειαζεται πια και τον εβγαλες?Εχεις εντοπισει την αιτια που εμφανιστηκε?Γιατι αν ηταν η ελειπης ροη δεν θα ξαναεμφανιστει?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έβαλα ερυθρομικινι,έκανα συσκότιση κτλ.........
|
|
||||
|
||||
![]()
ακομα καλυτερα αλλα και παλι πρεπει να βρεις την αιτια για να μην εμφανιστει ξανα..
|
||||
|
||||
![]()
Ο φωτισμός δεν είναι συγουρα,δεν ξέρω αν φτενε τα φοσφορικα που ήταν στο φουλ...η κυκλοφορία είναι η πολυ ταησμα......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|