|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν ειναι να το δοκιμασεις,λεω εγω τωρα.Να το κανεις σημερα,μπας και τα κρατησει.Πολυ φοβαμαι ομως,μαλλον δεν........ ![]() Γιατι δεν ειναι που δεν τα κρατα γιατι την ενοχλουν,αλλα ετσι ειναι στον χαρακτηρα τους,τεμπελες ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιμενω ευχαριστα νεα.
Αν προλαβεις και φτιαξειες ενυδρειο,και τα κρατα ακομα.το ενυδρειο αυτο να ειναι παρομοιο με το μεγαλο.Δηλ.αμμο ,πετρα κτλ,και να μην ειναι μονο γυαλα φιλτρο.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
ναι ρε συ εννοειται........εχω και αμμο και πετρες απο το μεγαλο,το θεμα ειναι οπως λες να τα κρατησει.απο το στομα σου και στου θεου το αυτι.......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι εγκυος η φροντοζα μου? | georot1981 | Tanganyika | 34 | 10-08-13 20:25 |
φροντοζα blue | kouman | Tanganyika | 37 | 10-02-12 22:22 |
φροντοζα.... τι ειδος ειναι??? | kouman | Tanganyika | 1 | 27-09-11 17:03 |
ΛΕΥΚΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΦΡΟΝΤΟΖΑ | panospkk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 05-02-09 13:55 |