|
|
||||
|
||||
![]()
Tι ψαρια εχεις?
Μια φωτογραφια θα βοηθουσε.
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα κι απο μενα..
αν ειναι λιγες οι πετρες και καλοστημενες δεν νομιζω να υπαρξει προβλημα.. το θεμα ειναι να κανεις παρουσιαση του ενυδρειου για να δουμε καλυτερα και να βοηθησουμε.. οταν λες κιχλιδες αφρικης?? malawi,tanganika,victoria???και ποσα ψαρια στα 120 λιτρα?? η αλλαγες του ενυδρειου εγιναν με τα ψαρια μεσα?? |
|
|||
|
|||
![]()
οχι τα ψαρια τα εβαλα σε αλλο βοηθητικο ενυδρειο..7 πετρες με τις 3 μεγαλυτερες σαν βαση..πατανε καλα δηλαδη..malawi ειναι..1johanni,1 jewel,2 μικρες bumblebee,2 μικρες electric yellow lab,1 pacu(ok λαθος για το μετεπειτα)και εναν μικρο πλακοστομο..προσπαθω να βαλω φωτο αλλα δεν την περναει..πως θα την ανεβασω.?ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι αφου ολα malawi ειναι..?τουλαχιστον ετσι διαβασα πριν τα παρω..
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημητρη μαλλον καποιος σε δουλεψε ασχημα η απλα δεν εδωσες προσοχη..τα ψαρια σου δεν ειναι ολα μαλαουι και εχουν αλλη καταγωγη..επισης δεν ταιριαζουν σε συνθηκες νερου,ουτε μεγεθους αφου με απλα λογια το πακου και ο πλεκο γινονται μεγαλυτερα απο ολο σου το ενδρειο..
δυστυχως θα πρεπει να σου προτεινω το πιο ασχημο αλλα και το πιο σωστο..τα ψαρακια σου πρεπει να φυγουν-πουληθουν-χαριστουν-επιστραφουν πισω και να ξεκινησουμε απο την αρχη σωστα με τις πολυτιμες συμβουλες που θα παρεις απο τα μελη εδω μεσα.. δεν βλεπω αλλη λυση.. |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα να με δουλεψει δυσκολα γιατι εγω τα ζητησα...αλλα αν πατησεις τα ειδη που εχω στο google εμενα μου τα βγαζει malawi..εκτος βεβαια απο πλακοστομο και pacu τα οποια ηταν τα πρωτα που ειχα παρει(ΑρχαριοΣ)..εκτος και αν εγω μενω στη βορεια κορεα και μου λογοκρινουν το google και τα βγαζει οπως θελουν αυτοι..το θεμα ειναι βεβαια οτι δεν ζηταω λυση για τα ψαρια.!!!αλλα αν θα υπαρχει θεμα με το γυαλι..!
|
|
|||
|
|||
![]()
στο λέω με καλή διάθεση,έχεις εστιάσει λάθος...τι να το κάνεις το γυαλί αν τα ζωντανά σου δεν είναι καλά;Ο φίλος παραπάνω σου λέει κάποια χρήσιμα πράγματα και αν το ψάξεις θα καταλάβεις ότι η ψαροσύνθεση σου είναι εντελώς λάθος.Αν σε ενδιαφέρουν τα ζωντανά σου ψάξ' το αν όχι τότε μην αγχώνεσαι για το γυαλί δεν έχει πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και να ηταν ολα τα ψαρια της λιμνης Malawi, νομιζεις οτι μπορεις να βαλεις τα χιλιαδες ειδη της λιμνης σε ενα ενυδρειο 120 λιτρων?
![]() Δυστυχως, το ενυδρειο ειναι μικρο για να φιλοξενησει καποια ειδη της λιμνης, αλλα και περα απο αυτο, η ιχθυοσυνθεση των κιχλιδων θελει ιδιαιτερη μελετη, τοσο σε συνθεση ειδων, οσο και σε αριθμο ατομων. Δεν βαζουμε απλα τα ειδη που ζουν κοντα γεωγραφικα σε ενα ενυδρειο. Εδω θα διαβασεις παρα πολλα θεματα. Τωρα αν σε νοιζει μονο το θεμα του γυαλιου, δεν εχω να πω κατι αλλο. Καλη συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
βασικα το jiohanni και τα labidochromis ειναι μαλαουι..(κι εγω μαλαουι εχω)..
αλλα το θεμα ειναι οτι το ενυδριεο σου ειναι μικρο ακομα κιαν επιστρεψεις το πακου και τον πλεκο που οπως σου ειπα γινονται μισο μετρο!! μαλαουι σε αυτα τα λιτρα δεν ειναι εφικτο.μονο τανγκανικα.. ακουσε με-μας και μονο κερδισμενος θα βγεις.. το jewel αν ειναι αυτο που καταλαβα ειναι απο ποταμι της αφρικης και οχι απο την λιμνη και το bumblbee δεν ξερω τι ειναι..αν μπορεις βρες μου φωτο η το επιστιμονικο του ονομα.. οσο γι αυτο που σου ειπα για το καταστημα το ειπα γιατι συνηθως τα μαγαζια θελουν απλα να πουλησουν.. αληθεια ξερεις διαστασεις του ενυδρειου??για μετρα το αν μπορεις για να βγαλουμε τα λιτρα γιατι δεν μοιαζει με 120αρι.. οτι λεω το λεω χωρις να θελω να παρεξηγηθω και ο μοναδικος σκοπος μου ειναι να βοηθησω και οχι να σε αποτρεψω απο το υπεροχο αυτο χομπι.. ολα να ξερεις λυνονται αρκει να εχεις την ορεξη να κανεις κατι σωστα.. και ειμαστε και πολυ τυχεροι που υπαρχουν και αυτα εδω τα φορουμ που τις πληροφοριες αυτες δεν θα τις βρεις πουθενα αλλου..πραγματικα βοηθαει ο ενας τον αλλο ![]() αν φυσικα θες να το κρατησεις ως εχει ειναι δικαιωμα σου και δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο..εγω σαν φιλος και τρελαμενος με τις αφρικανικες κιχλιδες απλα θα σου πω..θες να κανεις ενυδρειο?καντο σωστα..απο εκει και περα εσυ επιλεγεις τα βηματα σου και εμεις εδω ειμαστε.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φελιζολ που ? | rakita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 26-09-12 20:28 |
Πως θα πιασω τα λαμπιντο χωρις να ξεστησω της πετρες. | κ.ω.σ.τ.α.ς. | Malawi | 13 | 04-07-12 00:02 |
Τι φελιζολ? | papanikos | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 23-11-10 22:36 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Πετρες, υποστρομα, και φελιζολ, μια πονεμενη ιστορια... | ater | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 23-12-06 21:24 |