|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
E Σώτο, μην μου πεις ότι δεν σου λείπει το πρώτο Forum το php με τα ωραία και γλυκά μπλεδάκια του
Αχχχ ωραία που ήταν ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
To πρωτο φορουμ ηταν YABB
![]() H version 3,5 του vbulletin διορθωνει ολο αυτο το προβλημα, απλως ειναι σε betta μορφη ακομα - λιγη υπομονη. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σκουρίνουμε λίγο τα χρωματάκια του Master ?
Είναι λίγο κουραστικά στα μάτια, αυτά τα ανοιχτά γαλαζιο-σιέλ-άσπρα χρώματα. Μπααα ε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιό πρόβλημα βρε παιδιά;
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργη εσένα όταν διαβάζεις ένα θέμα μετά παύει στην κεντρική σελίδα να σου δείχνει ότι υπάρχουν νέα μηνύματα? Αυτό είναι το πρόβλημα, μπαίνεις, διαβάζεις και μετά πάλι τα ίδια.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξέρω αν έγινε κάποια αλλαγή στο φόρουμ αλλά πλέον σε εμένα τουλάχιστον τα δίχνει όλα τα μηνύματα αναγνωσμένα και σαν μη αναγνωσμένα όσα δίάβασα .... ακριβώς το αντίθετο δλδ απο ό,τι πρέπει να κάνει ...
σίγουρα όλα μπορούν να γίνουν...απλα λίγο υπομονή απο εμάς ... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα προβλήματα που λέτε τα έχει μόνο το GAB; Μήπως έχεται κάποιον proxy server και τα κάνει μπάχαλο; Μήπως o ISP σας βάζει proxy με το έτσι θέλω;
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξερω Γιώργο τι ειναι αυτα που λες , εμενα μου φαινονται κινεζικα , ομως αυτα που περιεγραψα πιο πανω ειναι τα κυριοτερα προβληματα που εχω , σαφως ειναι κι΄αλλα τα οποια δεν με νοιαζουν και τοσο.
Τωρα δεν ξερω γιατι γινεται αυτο ή εαν γινεται μονο εδω και αλλα φόρα δεν εχουν τα ιδια προβληματα , ξερω ομως οτι για μενα ειναι βασανο τετοιου ειδους πλοηγηση .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κάνουμε λίγη πλάκα και αμέσως να πεις ότι σε ειρωνευτήκα....χαλάρωσε λίγο, δεν είπαμε και τίποτα προσβλητικό. ¶σε που ήμουν σίγουρος ότι κάνεις πλάκα γιατί αν διαβάσεις τα μυνήματα αναφέρουν όλοι τι τους κάνει το Forum από προβλήματα, έτσι το δικό σου μύνημα που το πόσταρες μετά την αναφορά των προβλημάτων το πήρα για πλάκα......δεν το κατάλαβες, δεν διάβασες όσα γράφτηκαν ή χάσαμε το χιούμορ μας ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-1 | wodan | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-07-04 17:26 |
Επιτελους Διακοπές.... Οι ανεμονες μου το ξέρουν όμως;;;;; | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-07-03 10:13 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |