|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αφού είσαι τελειομανής και θέλεις να δοκιμάσεις
![]() και επειδή εγώ πιστεύω πως το πρόβλημα είναι αυτό που είπα απ' την αρχή (δηλ. η σύσταση των πετρών που έχεις- ψαμμίτης που είναι πυριτικές ενώσεις-πυριτικά άλατα απορροφούν τα διάτομα-...) θα πρότεινα ανάμεσα στο ενυδρειακό βαμβάκι να βάλεις και seachem PhosGuard http://www.seachem.com/Products/prod...PhosGuard.html ή αν μπορείς να βρεις αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Aqua-Conne...-/390567224297 ή αυτό http://www.drsfostersmith.com/produc...fm?pcatid=4177. Αν δοκιμάσεις πες μας και τα αποτελέσματα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα δοκιμάσω πρώτα όσα στα προηγούμενα πόστ μου είπατε όλοι και αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση θα πάω σε πιο δραστικά μέτρα. Οτι κανω θα σας ενημερώσω για το αποτέλεσμα. Ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα πιστευω οτι ειναι κομματια απο την αλγη που ξεκολλανε απο τα αντικειμενα ή σηκωνονται απο το βυθο,, και περιφερονται λογω της μεγαλης ροης.
Ο μονος τροπος να το διαπιστωσεις ειναι να καθαρισεις αρχικα την αλγη και να βρεις την αιτια της δημιουργιας της, ετσι ωστε να την αντιμετωπισεις και να μη ξαναδημιουργηθει.
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ πιθανόν, βασικά κι εμένα εκει παει το μυαλο μου. Η καφε άλγη, πέρα απο τα νεοστημένο ενυδρεια, εμφανίζεται και λόγω μη επαρκούς φωτισμού. Είχα μια λάμπα λευκή 39w 14000K και μια ροζ που δε γράφει βατ και κέλβιν. Πήρα δυο λευκές λάμπες 39w 4000K και θα λειτουργώ αυτές απο αύριο μήπως και έφταιξε ο φωτισμός. Αν όμως ειναι υπολείμματα άλγης, τόσο καιρό δε θα είχε φύγει απο το ενυδρειο αφου τα φίλτρα ρουφάνε κανονικά; Σκέφτομαι να αλλάξω και πέτρες τωρα και να βάλω λάβα (η λάβα πάλι δεν αφήνει σωματίδια, δε τρίβεται
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρουφαει το φιλτρο, αλλα συνεχιζουν και ξεκολλανε νεα κομματια.
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό λέω....αρα θα είχε φύγει η άλγη τοσο καιρό. Η αλήθεια ειναι οτι δε κάποιες πέτρες η άλγη έχει μειωθεί. Οι λάμπες που έχω δουλεύουν 5 μηνες, δε τις λες και παλιές αλλα εχουν 14000Κ....τα πολλα κέλβιν παίζουν ρόλο; Δε νομίζω.
|
|
||||
|
||||
![]()
χεεχεχε
|
|||
|
|||
![]()
......τι εννοείς;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αιωρούμενα σωματίδια | sailim | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-10 22:46 |
Αιωρούμενα σωματίδια | kostas_dimi_xapsas | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 14-02-09 01:12 |
Αιωρούμενα σωματίδια | thediscusman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-02-05 23:59 |
Άσπρα σωματίδια στο νερό. | oscar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 03-08-04 17:10 |