|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον είναι δικό μου το λάθος και δεν κατάλαβες τι θέλω να πω... εννοώ ότι αν τα ψάρια που διαλέξαμε ζουν σε ίδιες παραμέτρους νερου (pH, σκληρότητες, θερμοκρασία κτλ.) γιατί η ήπειρος από όπου προέρχονται να είναι περιοριστικός παράγοντας?
|
|
||||
|
||||
![]()
@michalis
τους λογους(παντα με βαση την προσωπικη μου γνωμη) στους αναφερα παραπανω. αλλα εστω οτι δεν σε επεισα,και ας το παρουμε αλλιως ![]() ποιο ειναι το οφελος με το να βαλεις ψαρια απο διαφορετικες ηπειρους? θα υπαρξει καποιο οφελος για τα ψαρια? για εσενα?(η εμενα) ποιο θα ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση που είναι η αιτία που ξεκίνησα το θέμα αυτό...
Είχα pearl gourami και ήθελα να προσθέσω και cory... ποιος ο λόγος να μην το κάνω? |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι αν βαλεις αλατι στο ενυδρειο για το γκουραμι,τα κορυ θα τα δεις αναποδα
![]() ασχετα απαυτο,ακομη και αν δεν υπηρχε τετοιο θεμα, τοση ωρα σου λεω οτι αυτα που γραφω ειναι προσωπικη αποψη και γνωμη. δεν ειπα οτι δεν μπορεις να το κανεις η οτι ειναι λαθος(αν κανεις ψαγμενες επιλογες) ειπα απλα οτι εγω δεν θα το εκανα,και εξηγησα τους λογους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και αυτό έχει να κάνει με την ήπειρο που ζει?
Και αν ναι, δεν μπορώ αν χρειαστεί (υποθέτω για θεραπεία να λες) να το κάνω σε μια καραντίνα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
της υπολοιπες (και οχι μονο) συνθηκες που ανεφερε ο Γιωργος πιο πανω δηλ εποχες βροχοπτωσης -ξηρασιας μικροκλιμα διατροφικες ιδιαιτεροτητες κλπ κλπ...ετσι κι αλλιως δεν μπορουμε να προσομοιασουμε σε περιβαλον ενυδρειου - σπιτιου.........
|
||||
|
||||
![]()
κωσταντινε συμφωνω.πολλα πραγματα δεν μπορουμε να τα προσομοιωσουμε στο ενυδρειο.και αλλα πραγματα μπορουμε,αλλα δεν ασχολουμαστε οσο χρειαζεται(βαζω και τον εαυτο μου μεσα).
btw,εχω πραγματα δικα σου!!! δεν το εχω "ξεχασει" ![]() οποτε θελεις,πεσμου... ------------------------- Παράθεση:
η συντριπτικη πλειοψηφια "αρχαριων" που ζητα γνωμες για ιχθυοσυνθεση,μολις τους πεις για δευτερο ενυδρειο καραντινα,θα κοψουν λασπη ![]() εδω αλλοι βαριουνται να διαβασουν και τα υπομνηματα ακομα. ------------------------- στην ερωτηση μου ομως δεν απαντησες ![]() απαντησες με ερωτηση ![]() ποιο θα ειναι το οφελος για τα ψαρια? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 09-05-14 στις 20:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω θα συμφωνησω με τον Σακη...
νομιζω οτι αν τα ψαρια ταιριαζουν οι μεταξυ τους συνθηκες.. και φυσικα μιλαμε για ηρεμα ψαρια και ζουν αρμονικα μεταξυ τους, δεν υπαρχει καποιος λογος να μην τα βαλουμε μαζι... φυσικα οπως ειπε κι ο Γιωργος θα πρεπει πριν απο αυτο να ενημερωθουμε για το τι επιτρεπεται και τι οχι να κανουμε ,εαν παει κατι στραβα... και τοτε να αποφασισουμε αν μπορουμε να τα συνδυασουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σχετικά με τα αληθινά είδη σκαλαριών και τους βιότοπους τους | aquaristas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 24-01-11 01:52 |
Συνδυασμός Ψαριών | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 47 | 29-07-08 21:52 |
Συνδυασμός Ψαριών | etomis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 28-07-08 14:53 |
Συνδυασμός ψαριών σε 84 λτ. | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 24-02-06 23:15 |
Συνδυασμός Ψαριών | npap | Malawi | 1 | 21-01-05 01:09 |