|
|
|||
|
|||
![]()
Καπως ετσι θελω γνωμες για μια καλη αρχη ενα συνδειασμο ψαριων και φυτων να βαλω γνωμες θελω για να δω πως να αρχισω
|
|
||||
|
||||
![]()
αν θες φυτεμενο η καλυτερη λυση ειναι γκαπυ-πλατυ κλπ..μπορεις να κανεις μια πολυ ομορφη ζουγκλα και να εχεις την χαρα της αναπαραγωγης σε αυτα τα ειδη που φημιζοντε γι αυτο!!
αλλη λυση ειναι να κανεις ενα με κοχυλοψαρα της λιμνης ταγκανικα που δεν θα εχει φυτα αλλα θα δεις πιο εντυπωσιακες συμπεριφορες!! επισης αν θες να μπλεξεις με κατι πιο δυσκολο(στο χερι σου ειναι αν θα τα καταφερεις) μπορεις να επεξεργαστεις το νερο χαμηλωνοντας τις σκληροτητες και να κανεις ενα βιοτοπικο αμαζονιου με ριζες,ελαχιστα φυτα και φυσικα ενα κοπαδακι απο το πιο ομορφο κοπαδοψαρο,τους καρδιναλιους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μου επιτρέψετε να απαντήσω πρώτα στον Κλεόβουλο και να του πω ότι αν τα εννοεί αυτά τα περί δώρου ξέρει καλά πως θα χαιρόμουν αν τον συναντούσα!!!
![]() https://www.google.gr/search?q=neola...w=1366&bih=601 https://www.google.gr/search?q=neola...w=1366&bih=601 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETROS_AFRICANOS : 08-05-14 στις 23:50 Αιτία: ανενεργός σύνδεσμος |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα!!!φιλε Πετρο ειμαι στην αφρικη 15 χρονια τωρα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νεος και εγώ στον χώρο του ενυδρείου,πολύ ευχαριστημένος με τα gupppy.είναι δραστήρια και ειχαμε την χαρά το ενα απο τα 3 θηλυκά να ηταν έγγυος όταν μπήκε με αποτέλεσμα να έχουμε την πρωτη κι όλας εβδομαδα 5 μικρά.
Ο μόνος μου ενδοιασμος τι θα κάνω αν γίνουν περισσότερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Τα guppy είναι όντως μια πολύ καλή επιλογή. Θεωρούνται ιδανικά για τους καινούριους στο χόμπι του ενυδρείου, αλλά για πολλούς παραμένουν και η μόνιμη αγάπη τους.
Εγώ έχω 4 και όλα αρσενικά. Έτσι αποφεύγεις τις πολλές τους γεννήσεις και τα συνεπακόλουθα (θα πρέπει να βρεις κάπου να τα χαρίζεις συνεχώς). Έχουν διαφορετικούς χρωματισμούς και όπως είναι δραστήρια είναι απόλαυση να τα χαζέυεις...¶λλες φορές θα έχουν ομαδική συμπεριφορά και άλλες θα βλέπεις να κάνει τις δικές του γύρες το καθένα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ | stelios_ant | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-02-10 11:41 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ.... | stavr0s1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-12-09 00:10 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ.. | delpiero | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-08-09 06:56 |
επιλογη ψαριων | thu vu | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-04-08 23:47 |
ΕΠΙΛΟΓΗ ΨΑΡΙΩΝ 2 | GC | Malawi | 9 | 25-05-04 16:14 |