|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Εννοείται πως ότι διαπιστώσουμε θα τα αναφέρουμε και θα τα συζητήσουμε! Εκτός απο την φυσικότητα της φίλτρανσης (άραγε το skimmate δεν προσομοιάζει τον αφρό των κυμάτων?) το ats δεν στερεί απο το νερό την τροφή αλλά την επιστρέφει μαζί με κοπήποδα κτλ πάλι σαν τροφή στο main display, εκεί θα δούμε lps μονίμων με fpe ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες φωτο απο την συνεχια!
|
|
|||
|
|||
![]()
μολις ξεκινησε πιστευω σε μερικες μερες να εχει πρασινισει λιγο!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει συγκεκριμενο ωραριο για την αρχει μεχρι να πιασει η αλγη?
δλδ μπορουμε να ξεπερασουμε της 18 ωρες? |
|
||||
|
||||
![]()
Σάκη ξεκίνα με 18 ώρες και βλέπεις μετά!Θέλει υπομονή το στρώσιμο του ats!Με την ευκαιρία ωραία δουλειά
![]()
|
||||
|
||||
![]()
θέλουν και ξεκούραση τα φυτάκια, μην τα ταβανιάζεις στο φως 24ωρο
![]() Το screen σου δεν μου πολυκάνει, θεωρώ ότι είναι πολύ λεπτο και καθόλου τραχύ και θα σου ξεκολλάει εύκολα η άλγη!! Θα δείξει... (επαναλαμβάνω ότι εκφέρω άποψη ακόμα με όσα έχω διαβάσει μόνο!!) Πιστεύω κι εγώ οτι θα πρέπει να βάλεις φωτισμό και από την άλλη πλευρά!! Ωραία δουλειά!! Με τζάμι ή πλέξιγκλας το έχεις φτιάξει? Εγώ το φτιάχνω με πλέξιγκλας και κολλάω με χλωροφόρμιο!! Είχα κι εγώ την απορία με τον αφρό της θάλασσας και τον έχω εκφράσει και στο forum (για το αν βοηθάει στο skimming της θάλασσας), καθώς βλέπω σε πολλές παραλίες μετά από άστατο καιρό τον αφρό να μένει στην παραλία, με αυτό το καφέ λασποβρωμόχρωμα!! Επίσης το συνδίασα και με τον υπερβολικά αυξημένο αφρό που παράγεται κατά την ούρηση, από ανθρώπους που έχουν πρόβλημα στα νεφρά και αποβάλλεται πολύ μεγάλη ποσότητα πρωτεΐνης, κάτι σαν ανάποδο skimmer οπτικά ![]() ------------------------- madfdg, αν είναι δυνατόν ανέβασε καμιά φωτό από την κατασκευή σου να παίρνουμε ιδέες!! Ελπίζω το ΣΚ αυτό να έχω τελειώσει κι εγώ την κατασκευή μου και να ανεβάσω φωτός!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pagokoftis : 07-05-14 στις 16:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ξερω οτι ειναι ειναι απο της δυο πλερες καλυτερα απλα δεν υπαρχει χορος. εξαλου δεν ταιζω και τοσο πολυ τα κοραλια! ------------------------- Παράθεση:
καλισπερα φιλε το screen ειναι οντος λεπτο το εκανα οσο γινεται πιο φθηνα... αμα δω οτι δουλευει καλα το ολο συστημα θα παω σε κατι τετοιο απο e-bay μιας που η τιμη για το μεγεθος που εκανα ηταν μεγαλη...44ευρω http://www.aquamasters.gr/index.php?..._category_id=8 η κατασκευη ειναι απο τζαμι ειναι προχειρη.... δεν ηθελα πλεξη γιατι πιστευω οτι θα θολώσει μετα απο καιρο και ισως να εβγαζε και προβλημα! αυτο με τον αφρο που λες δεν το καταλαβα ... ενοοεις οτι αμα βαλω π.χ. ανλτια απο σκιμμερ που αφρίζει θα εχει καλυτερο αποτελεσμα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 07-05-14 στις 20:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Σάκη μη το φοβάσαι το πλεξιγκλας, αν το χειριστείς σωστά (κόψιμο , κόλλημα, κόντρες - νεύρα όπου χρειαστεί) δε θα πάθει ποτέ τίποτα, πιο ανθεκτικό από το τζάμι, πιο ελαφρύ και πιο ευκολοδούλευτο, και για τέτοιου είδους μικρές κατασκεύες δεν είναι ακριβό. Και όσο σου θαμπώσει το τζάμι θα σου θαμπώσει και το πλεξικλας, εκτός και αν το ξύνεις. Το μόνο κακό που έχει το πλεξιγκλας είναι πως θαμπώνει από τον ήλιο μετά από πολύ καιρό και γρατζουνιέται εύκολα, αλλά αυτο σε απασχολεί μόνο αν είναι σε εμφανεί σημεία και αν είναι διάφανο, αν είναι μαύρο δεν θα το δεις εύκολα
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοκιμη στεγανωτικου υλικου.... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-08-13 16:55 |
Βοηθεια-δανεισμα λαμπων για δοκιμη | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 27-02-13 21:39 |
δοκιμη αποτελεσματικοτητας σκευασματων βακτηριων | maneni | Γλυκό νερό - Γενικά | 33 | 11-12-12 11:30 |
Βοηθεια με μετρησεις, Δοκιμη προιοντος για πτωση ph+black water | Churu | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 14-12-10 00:17 |
δοκιμη DIY CO2 | blondi | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 20-11-07 01:09 |