|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτό είναι κατάφαση να φανταστώ ή ερώτηση :P |
|
||||
|
||||
![]()
Κατάφαση φιλε μου,τα μοντέλα ενυδρείων που σου έγραψα παραπανω είναι στις διαστάσεις της γυαλας σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστώ αν και το πρόβλημα μου δεν ήταν ότι δεν γνωρίζω τι καπάκι χρειάζομαι. Τουλάχιστον όσον αφορά τα έτοιμα. Αλλά το ότι δεν μπορώ να βρω εδώ σε ελληνικά καταστήματα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μισο πόντο τον χρειάζεσαι να τον προσθέσεις για να υπάρχει λίγο κενό. Το ύψος εξαρτάται από τα φώτα που πρόκειται να βάλεις και το ύψος της στάθμης του νερού σε σχέση με τα τζάμια. Να υπολογίζεις πάνω από 8 πόντους. Το πλέξιγκλας θέλει λίγη προσοχή βέβαια στη κατασκευή, δεν είναι και τόσο φθηνό αλλά αν πιάνουν τα χέρια σου φτιάχνεις τα πάντα. Και αφού είσαι από Πειραιά έχει κοντά σου για να αγοράσεις τα υλικά. ------------------------- Εδω αναφέρω αρκετές πληροφορίες για κατασκευές με πλεξιγκλας http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74654
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 03-05-14 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά πήρα το καπάκι. Στο 30χ60 έχει μια Τ8 λάμπα βέβαια αλλά οκ. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να του κάνω τπτ
------------------------- ¶ κάτι που το είχα απορία. Επειδή πήρα ρυθμιστή αυτόματο για την λαμπίτσα θα ανάβει απο τις 18:00-0:00. Θα έπρεπε μήπως να τις σπάσω τις ώρες κάποιες στιγμές το πρωί και μετά το απογευματάκι και βράδυ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fishbone : 04-05-14 στις 13:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι , μη το κάνεις, είναι καλύτερα να είναι συνεχόμενη η φωτοπερίοδος, στη φύση ο ήλιος δεν βγαίνει 2 φορές την ημέρα. Απλά βρες τη περίοδο που σε βολεύει να το βλέπεις τις ώρες που θα είσαι σπίτι, εγώ πχ το έχω 14:00 με 00:00 γιατί είμαι σπίτι μετά το απόγευμα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY καπάκι ενυδρείου | billos95 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 17-01-14 18:32 |
Καπάκι ενυδρείου | sexygirl01 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-10-07 08:51 |
Καπάκι Ενυδρείου | Filippos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 08-06-04 17:20 |