|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ξέρει κανεις αν βγενει το πλαστικό που κρύβει το φίλτρο κ το θερμοστάτη;και αν ναι πως; Δοκίμασα αλλα ειναι καλά στερεωμένο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρητικά είναι κολλημένο με σιλικόνη, με μια φαλτσετα θα πρεπει να βγαίνει
|
||||
|
||||
![]()
1. ΔΕΝ βλέπω... μετρήσεις νερού!?!?!
2. Θεωρώ είναι λάθος η επιλογή του συγκεκριμένου είδους ψαριών.... για το όγκο του ενυδρείου. http://diszhal.info/english/labyrint...ter_leerii.php 3. Προτίμησε κάτι με μικρότερο μέγεθος. 4. Για το φίλτρο... διάβασε τι έχω γράψει σ' αυτό το θέμα (link).- http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=79862 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για την βοήθεια. Την Δευτέρα θα γίνουν οι μετρήσεις παιδιά σίγουρα. Το ενυδρειο βρησκετε σε γραφείο κ έτσι απο δεύτερα. Απλα όταν πήγα να το (επισκευασω) ξέχασα τη σακούλα με τα τεστ. Το γκουραμι θα βγει. Τώρα τι ψαρια θα βάλει δε αποφάσισε ακόμα. Εσείς τ προτείνεται ;
|
|
||||
|
||||
![]()
το γκουραμι δεν το αναγνωρισα.
νομιζα πως ηταν "γκουραμακι" απτα μικρα ![]() μπορει να βαλει εναν μονομαχο ομως ![]() και αργοτερα αν θελει βαζει και κανα θηληκο(2-3).μολις φουντωσουνε λιγο τα φυτα να μπορουν να κρυφτουνε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταρχην ο φιλος σου λογικα θα βαζει νερο βρίσεις που στην Δραμα οπος και ολη την ελλαδα ειναι σκληρό...οποτε αμεσως αμεσως σου εβγαλα μερικα ψαρια απο την σκεψη σου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα φώτα σας για νέο ενυδρείο φίλου | boutas ski | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 20-07-13 12:21 |
Ανακατασκευή λίμνης | mariand7 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 52 | 29-05-12 08:16 |
Ο νέος μου φίλος | agnos | Bettas | 7 | 28-03-10 15:06 |