|
|
||||
|
||||
![]()
λεω να βαλω δυο ''κοκκινα'' σαν αυτα που εχεις στο αβαταρ
------------------------- Σημερα το μετρησα ....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos70 : 02-05-14 στις 12:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
απο οτι βλεπω το αβαταρ του φιλου δεν εχει φανσυ χρυσοψαρα, εχει τα απλα με μακρια πτερυγια και ουρα. οποτε και αυτα μεγαλωνουν πολυ και δεν κανουν για το ενυδρειο σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πχ για το μήκος και το πλήθος των ψαριών λέει "Τα κοντοχοντρα χρυσοψαρα με διπλη ουρα (Fancy) διατηρουνται σε ενυδρειο μινιμουμ μηκους 80-100 εκ (ακομα και για ενα απο αυτα), και μινιμουμ 40 λιτρα για καθε ενα απο αυτα. Δλδ σε ενα ενυδρειο με καθαρες διαστασεις μονο της γυαλας 80χ40χ40 (128 λιτρα καθαρα) μπορουμε να βαλουμε 3 fancy χρυσοψαρα." έχει και φωτογραφίες από τα είδη των ωαριών http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια ,αν δεν μου τι δωσει να παω σε κατι ζορικο π.χ. ραμιρεζι η
![]() ![]() ![]() -------------------------
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos70 : 03-05-14 στις 16:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ωπα χαλαρωσε λιγο γιατι θα βαλεις και φαλαινα
![]() σεβερουμ και γκριν τα ξεχνας σε 120 λιτρα. http://www.seriouslyfish.com/species...ara-rivulatus/ http://www.seriouslyfish.com/species/heros-efasciatus/ βλεπεις τι μπορει να γινει αν αρχισεις να "ξηλωνεις"; ![]() γιαυτο καλυτερα η υπερβολη. που δεν ηταν υπερβολη αλλα τεσπα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή η φωτογραφία με το ραμιρέζι... είναι πιθανότατα από δικό μου ψάρι!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα!
Βάλε 2 όμορφα μικρά fancy κι ευχομαι να τα χαρείς πάρα πολλά χρόνια! Το ενυδρείο είναι μια χαρά από θέμα διαστάσεων Επίσης εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα ποτέ cloud minnows με χρυσόψαρα. Τα 2 fancy που έχω από πέρυσι, έχουν γίνει μέσα σε έναν χρόνο πραγματικά μεγάλα και δεν ξέρω πως θα φαινόταν στα καημένα τα συννεφάκια η συγκατοίκηση μαζί τους!!!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καποτε προσπαθησα να βαλω ραμιρεζι,ειχα 20 νεον μεσα με ph 6 αλλα δεν ξερω γιατι ενω τα νεον ειχαν γεννησει κιολας τα ραμιρεζι μολις τα εβαζα αρρωσταιναν και πεθαινανε δεν ξερω το γιατι, το ενυδρειο ηταν 80 λιτρα αλλα δεν ειχα εξωτερικο φιλτρο μονο ενα εσωτερικο,ισως να εφτεγε αυτο ,τωρα δεν θα βιαστω θα το στησω θα βαλω δυο εξωτερικα φιλτρα ( ex 600 kai prime 10) και θα το αφησω να τρεχει μονο με δυο τρια corydoras θα μετρησω το ph θα βαλω μερικα (6) νεον η οτι αλλο τεριαζει και μετα θα βαλω και τα ραμιρεζι ( πιστευω πως τοτε φτεει το οτι δεν ειχα εξωτερικο φιλτρο γιαυτο και ειχα προβληματα με τα σιγκεκριμενα ψαρακια ) παντως ομολογω πως ειναι απο τις ομορφοτερες κιχλιδες .Αυτα τα ψαρια παιδια στη φωτογραφια ποσο δυσκολα ειναι να εχουμε στο ενυδρειο μας, τα ειχα δει σε ενα πετ σοπ πριν μερικους μηνες και μου αρεσαν πολυ πως τα λενε ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όντως... από δικό μου ψάρι είναι!!!!! ![]() ![]() ------------------------- Διάβασε στο link... μερικές πληροφορίες... http://diszhal.info/english/cichlids...s_lifalili.php Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 05-05-14 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απο το ενυδρειο μου 96 λιτρα | iorste | Φωτογραφίες μελών | 12 | 19-09-11 09:36 |
ενυδρειο 8 λιτρα | antonis15 | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 07-05-09 15:06 |
Νεο ενυδρειο 500 λιτρα | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 05-03-09 21:02 |