|
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι απο τον γνωστο κορεατη πιστευω οτι ειναι αμφιβολου ποιοτητας (εχω δοκιμασει παλιοτερα) κ δεν ειναι 3w, ειναι πολυ λιγοτερα.
Εγω χρησιμοποιω κυριως cree 3-5w (XP-G2, XT-E, XP-E) κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Στα 20 κομματια θα σου ελεγα να παιξεις 3 μπλε/1 ασπρο κ αν θελεις εμπλουτιζεις κ με αλλα χρωματα. Συμβουλη μου, μακρυα απο αμφιβολου ποιοτητας led κ αμφιβολου φασματος. Π.χ αυτα τα 610nm- 660nm κ.α. θελουμε συγκεκριμενες τιμες 5-10nm πανω κατω |
|
||||
|
||||
![]()
Όχι θα τα πάρω από ελληνικό μαγαζί
Που φτιάχνει led φωτιστικά και ξέρω παιδιά Που τους έχει φτιάξει και πραγματικά πολύ καλή η δουλειά αλλα και τα led Μάλλον θα προσθέσω green και red αλλΑ δεν έχω αποφασίσει ακόμα Τα cree 3watt που τα βρήκες? Γιατι για τέτοια πήγαινα αλλα δεν βρήκα |
|
||||
|
||||
![]()
Αν θυμαμαι καλα ολα τα XT-E κ τα κοκκινα XP-E ειναι 3w.
Πολυ καλα καταστήματα ειναι: www.ac-rc.net www.leddna.com www.lck-led.com Εχεις κατασταλαξει ποσα θα βαλεις κ τι χρώματα? |
|
||||
|
||||
![]()
Θα βαλω 20 led συνολικα
σιγουρα θα βαλω white και royal blue που ειναι τα βασικα και μετα σκεφτομαι για uv , green και red Εσεις τι θα μου προτειναται να κανω? Ποσα απο το καθενα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|