|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ο καταρράκτης για οσους δεν γνωριζουν, βρισκεται στο Ντραφι στην Πεντελη.
Περιπου 40 λεπτα απο το κεντρο της Αθήνας. Οντως δεν το ξερει πολυς κοσμος, καλυτερα βεβαια....μεχρι και "αναψυκτήριο" θα ειχαν στήσει εκει...
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίες φωτογραφίες!
Δυστυχώς απο τότε που μπήκε ως "Επισήμανση Σημείου" στο Google Earth έχει αρχίσει και γεμίζει απο BBQ και πάρτυ. Το δυστυχώς το λέω γιατί μετά δεν καθαρίζουν/μαζεύουν τίποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά ρε Γιώργο, με τις φωτογραφίες σου μου έφτιαξες το πρωινό !!
|
||||
|
||||
![]()
@bouboulas
χαχα! νασαι καλα ![]() @alexandertm ναι ρε γμτ,ειναι μερικοι ανθρωποι πολυ ζωα τελικα.και στον καταρακτη λιγο παραδιπλα πηγε καποιος εξυπνος και εκανε γκραφιτι.λες και ητανε το καταλληλο μερος για να ζωγραφισει ![]() την ωρα που εφτασα ητανε και ενα ζευγαρι εκει ενας μπρατσωμενος σφιχτερμαν(αρκετα μεγαλος μου φανηκε αυτος τουλαχιστον) με μια κοπελιτσα.καθοντουσαν και ειχα προχωρησει εγω κατω στο ποταμι.οταν γυρισα ειχανε φυγει,και παρατησανε τα ποτηρια με τους καφεδες. κατα τ'αλλα θελανε να δουνε τη φυση. τα μαζεψα εγω τελικα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια βολτα στο CretAquarium.. | Psytrancer | Φωτογραφίες μελών | 8 | 12-04-12 21:30 |
αποπειρα κατασκευης καταρακτη | χαρης12666 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 27-01-12 23:05 |
Βολτα σε υδροβιοτοπο | GIORGOSKARA | ¶λλα ζώα | 1 | 26-04-11 08:53 |