|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια μας δεν χαμπαριάζουν από τα φώτα.
Κρατάς αυτές που σ' αρέσουν οπτικά (η μπλε ενέχει τον κίνδυνο να πυροδοτήσει περίεργες "άλγες"). |
|
|||
|
|||
![]()
σκεφτόμουν να κρατήσω μόνο τις 2 άσπρες, σύνολο 50βατ δηλαδή, αλλά δεν ξέρω για τις ανούβιες και τις βαλισνέριες που έχω βάλει...
|
||||
|
||||
![]()
Καλή Αρχή
![]() Εμένα το aquascape με χαλάει λίγο. Νομίζω ότι στα λίτρα σου μπορείς να κάνει κατι πιο εντυποσιακό. Ισως είναι οι πέτρες που είναι ίσιες και σαν ραδιασμένες. Οι κρυψώνες που δημιουργηθηκαν είναι αρκετά μεγάλες για ενήλικα ψάρια; Αυτά βέβαια είναι γούστα απλά να σου δώσω κάποιες ιδεές τώρα που είσαι στην αρχή. Εχώ θα έβαζα φεγγαρόπετρες ή ένα aquascape κάπου στις παρακάτω γραμμές: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Νομίζει όλοι μας έχουμε κάνει πολλούς πειραματισμούς με το aquascape στις mbuna. Αν θέλειες δοκίμασε να προσθέσειες μερικές πιο στρογγιλές πέτρες και ίσως να αλλάξεις την τοποθέτηση σε αυτές που έχεις να δείχνουν λίγο πιο "φυσικές"... καλή συνέχεια !!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον.... Εχουν μπει 7 maingano και 5 metriaclima zebra και το ενυδρειο τα παει πολυ καλα!!! Θα προσπαθησω να βαλω κι αλλες πετρες προκειμενου να βελτιωθει το aquascaping. Το προβλημα που εχω ειναι οτι οι zebra που παρελαβα ειναι διαφορετικες απ οτι περιμενα... Για δειτε αυτη και πεθτε μου τι κιχλιδα ειναι:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωχ.....αυτό είναι Kribensis
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το Kribensis το παρέλαβες σαν τι;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Το παρελαβα σαν metriaclima zebra ob αλλα δε μοιαζει καθολου με αυτο που ηθελα. Και τι το κανω τωρα αυτο??? Τι ψαρι ειναι??? Και το βασικο ταιριαζει με τις συνθηκες του ενυδρειου και τα ψαρια που εχω μεσα???(7 maingano και 1 metriaclima zebra ob)
|
||||
|
||||
![]()
Είναι και αυτό κιχλίδα αλλά απο άλλη περιοχή(Νιγηρία).
------------------------- Δες εδώ:http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1350 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 13-05-14 στις 12:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Moss αφρικής υπάρχει? | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 25-04-11 00:51 |
γατόψαρα αφρικής | yllop | ¶λλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 10 | 31-03-11 23:19 |