|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο φιλε μου! πολυ ομορφο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις φτιαξει ωραια κατασταση μπραβο σου!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξανδρε στα είπα και από κοντά ότι είναι πανέμορφο, έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά
![]() Μην αγχώνεσαι για το χρώμα της Rotala, την έχω σε περίπου 0,5 watt ανά λίτρο κι εγώ.. το μυστικό δε θα έλεγα ότι είναι η ένταση του φωτισμού όσο τα νιτρικά να παραμένουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλά (αφού τα ρουφήξουν / μειώσουν πρώτα τα υπόλοιπά σου φυτά εννοείται ![]() Υ.Γ. το γραφείο σου μπορώ να πω ότι τα σπάει πολύ περισσότερο από το ενυδρείο xexe ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H μπλε λαμπα είναι η "μαμίσια" του Hailea και δε τη βλέπω να αλλάζει εύκολα... Παραδόξως πρόβλημα με άλγες δεν είχα ποτέ, ούτε παλιότερα, ό,τι και να χα δοκιμάσει σ' αυτό το ενυδρειάκι. Και δε θα σκόπευα γενικά να προβώ σε αναβάθμιση σ αυτό μόνο που τα φυτά πήγαν τόσο καλά που σκέφτομαι ότι αξίζει τον κόπο τελικά. Έχω κάτι πατέντες υπόψιν μου, θα δούμε...
------------------------- Θα δοκιμάσω μπας και την παραγγέλνουν στα petcity τη μισή λευκή μισή κόκκινη, αλλά δε νομίζω. Αλλού δεν μπόρεσα να τη βρώ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kapsok : 14-04-14 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Λέω προς μεγάλη μου έκπληξη, διότι γενικά συνηθίζεται να "κράζεται" το Pet City για τον έναν ή για τον άλλον λόγο που δε λέω ότι ισχύει ή δεν ισχύει απόλυτα, αλλά τουλάχιστον οι άνθρωποι κάνουν κινήσεις προς την εξυπηρέτηση του πελάτη, σε αντίθεση με άλλα ελληνικά μαγαζιά που "απαιτούν" τη μπακαλίστικη νοοτροπία του να παραγγείλεις πχ 10-20 τεμάχια για να σου έρθει το πρϊόν που ψάχνεις...με αυτές τις πολιτικές μην κλαίγονται ότι τους φεύγουν οι πελάτες τους μετά και ότι δε διευρύνουν τον κύκλο υποψήφιων αγοραστών τους.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφη η ζούγκλα σου Αλέξανδρε!!
Είχα κάποτε το συγκεκριμένο ενυδρείο. Δεν είχα πρόβλημα με άλγες και τα φυτά τα πήγαιναν αρκετά καλά. Αν βρεις βέβαια τη λευκή-ροζ ακόμα καλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο !!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120 λιτρα Gurami paradise | Apollwnas | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 22-05-11 12:08 |
Paradise fish | Apollwnas | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 12 | 27-02-10 21:10 |
paradise fish επιθετικά; | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-05-08 23:21 |