|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι να κανω ξερω και εγω?ουτε και εγω ξερω τι να κανω...εχω μπερδευτ πολυ...σιγουρα η μια θα ειναι grolux η αλλη μου ειπατε juwel nature για να φερω το χρωματισμο σωστα,σε κανενα μαγαζι ομως δεν μπορεσα να βρω και τις δυο μαζι,ειμαι αθηνα τωρα μπορειται να μου πειτε ενα μαγαζι που να εχει δυο συμβατες λαμπες?σιγουρα η μια grolux Και η αλλη τι εκτος απο juwel nature υπαρχει κατι??2 grolux να πω την αληθεια δεν μου αρεσει ο φωτισμος ο ροζε..ας μου πει οποιος ξερει..Μπορω να βαλω ας πουμε αυτες τις δυο (η μια ταιριαζει νομιζω και η αλλη) http://www.igna.gr/index.php/compone...etail?Itemid=0 ...... http://www.igna.gr/index.php/compone...etail?Itemid=0 ?Η ξεφευγω στα kelvin?αν και η δευτερη λεει οτι συνισταται σε θερμοκηπια και κηπους...
επισεις nospanos ειπες εχουμε ιδιο ενυδρειο,εσυ τι λαμπες εχεις? |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά και μπορείς να βάλεις gro-lux και aquastar μαζί!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλά μην τρελαίνεσαι..
αφού δεν σου αρέσει να ειναι και η δύο grolux η μια να είναι όποια βρείς απο 3000κ-10.000kelvin αν πάλι δεν βρίσκεις τίποτε από τα παραπάνω, η δεν σου αρέσει κάτι βάλε όποια λάμπα βρείς απλή χωρίς πολλά-πολλά απο 4000κ-6500κ , που να μπαίνει στο φωτ/κο σου.. ααα.. και αυτές που είχε απο την μαμά του μην νομίζεις οτι φταίνε για την άλγη.. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ τοτε....θα το ψαξω,ειμαι αθηνα και θα παω να δω στα πετς...ολο και κατι θα βρω πιστευω...
|
|
|||
|
|||
![]()
Με αυτες τις λαμπες εκτος απο diy co2 και seachem flourish τι αλλο να αγορασω;για το πολυ εως μετρια φυτα...;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
προς το παρών τίποτα.. πάρε και καμιά ταμπλέτα λιπάσματος για το υπόστρωμα.
αν χρειαστείς και κάποιο συμπλήρωμα σε ιχνοστοιχεία , σίδηρο , κάλιο θα στο δείξουν τα φυτά με τον καιρό, ανάλογα την ανάπτυξη τους... ποιες λάμπες πήρες? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πηρα ακομη αυριο θα παω να ωαξω.να δω κ εκει τι θα μ πουνε.εχετε να προτεινεται καπο πετ σοπ;σιγουρα η μια grolux η αλκη θ προσπαθησω να ειναι αναμεσα στα 4100 η 6500Κ .για να μην εχω ροζ φωτισμο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|