|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εγω συγκεκριμενα θελω χαλαζιακο χαλικι/αμμος σε κοκκομετρια 1 ~ 2 mm κοκκομετρια και συγκεκριμενα μαυρο ψαχνω... Εχεις παει φιλε? ξερεις αν το εχει το συγκεκριμενο? |
|
||||
|
||||
![]()
O Στρουμπούλης πουλάει μόνο χονδρική
|
|
|||
|
|||
![]() Υπαρχει κανεις που μπορει να το παρει και να το στειλει για μενα? Δεν βρισκω κατι κοντα στο κεντρο που να εχει μαυρο χαλαζιακο ψιλοκοκκο Φυσικα θα του δωσω τα χρηματα... Θα βαλω για αρχη μια αγγελια μηπως εχει κανενας διαθεσιμο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- δεν ξέρω για αυτό που λες, πάντως εγώ από κει είχα πάρει χωρίς να εχω θέμα σε κάτι Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stanisalus18 : 05-04-14 στις 07:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εχετε δικιο τον πηρα τον κυριο και μου λεει μονο χονδρικης και οτι μπορω να ερθω να παρω ενα σακι των 25 κιλων αλλα δεν μπορει να μου προσθεσει παραπανω χυμα (εγω επειδη θελω στα 30) αλλα θα πρεπει να παρω αλλο ενα 25αρι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγη χαλικιου!! | Antopets | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 12-04-13 08:25 |
αναζιτιση πετσοπ κοντα στην ανω ιλισια αθηνα για αγορα φυτων. | 6981giwrgos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 06-07-10 06:54 |
αλλαγη χαλικιου | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 08-12-07 14:35 |
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΑΛΙΚΙΟΥ ? | Μικρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 11-04-07 14:33 |