|
|
||||
|
||||
![]()
μου φαινεται περιεργο ετσι ξαφνικα να χειροτερεψε...εξακολουθει να τρωει??απο φαρμακα μπορεις να χρησιμοποιησεις bacopur για finrot.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι τρώει κανονικα και φυσαλλιδες κάνει.
Δεν ξέρω αλλά έχω αρχίσει να ψιλιάζομαι ότι την ζημιά την κάνει το stress zyme. Χωρίς να παίρνω και όρκο αλλά όποτε έχω βάλει η κατάσταση έχει χειροτερέψει.
|
||||
|
||||
![]()
Τι το θες το stresszyme? Εισαι σε φάση στρωσίματος κανενός φίλτρου?
|
|
||||
|
||||
![]()
όχι αλλά όσο δεν είχα test έβαζα για ασφάλεια.
|
||||
|
||||
![]()
Sorry αλλά δυστυχώς το stresszyme δεν προσφέρει καμμία τετοια ασφάλεια.
Απλά βοηθάει το ξεκίνημα του στρωσίματος του φίλτρου. Απο κει και πέρα η καλή ποιότητα του νερού (που επιτυγχανεται εκτος των άλλων με συχνες αλλαγές) είναι πολύ μεγαλύτερη "ασφάλεια".... Εαν το φινροτ συνεχίζει πρέπει να εφαρμόσεις πιο δραστικές θεραπείες όπως το bactopur. Καλό μεν το αλάτι αλλα δεν ειναι και πανάκεια, και απο κάποιο σημείο και μετά μπορεί να αποτελέσει και αυτό πηγή στρεςς. Εκτος από bactopur θα έλεγα και ανέβασμα τηνς θερμοκρασίας στους 30-31. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τη στιγμή πάει καλύτερα.
Η θερμοκρασία είναι γύρω στους 31
|
||||
|
||||
![]()
Και για να ξαναεπαναφέρω λίγο το θέμα έχουμε και λέμε.
Το πανω πτερύγιο του μονομάχου είναι άθικτο και έχει αναρώσει πλήρως Από το κάτω πτερύγιο που είχε φύγει ένα κομμάτι μέρα με τη μέρα βγαίνει καινούργιο. είναι τέλειο όπως το παρακολουθώ. ΟΜΩΣ η ουρά συνεχίζει μία μέρα να είναι κομμάτια και την άλλη καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται.Αν ήταν όντως finrot δεν θα είχε επηρεάσει και το μέρος του κάτω πτερυγίου που τώρα αναρρώνει και είναι σχεδόν διάφανο? Με τις αλλαγές νερού το αλάτι σταδιακά μειώνεται και τώρα είμαι στα 1.02g/L. Α και θερμοκρασία στους 28 σταθερα με θερμοστάτη
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος σε γυάλα | Blanch | Bettas | 14 | 24-08-05 10:40 |
Η ουρά του μονομάχου αρχίζει να γίνετε ΚΡΟΣΙΑ...HEEEELLLPPPP | akisk | Bettas | 4 | 17-06-05 22:07 |
Συμπεριφορά Θηλυκιάς Μονομάχος!!! | Cristos | Bettas | 19 | 22-12-04 12:11 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |
Άρρωστος Μονομάχος...Βοήθεια!! | michalis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-02-04 06:02 |